Xpaja ohjelmisto LVI, Sähkö ja Rakennusalalle

Xpaja ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Xpaja soveltuu hyvin eri kokoluokan yrityksille, koska sovelluskokonaisuus ja asennustapa toteutetaan vastaamaan asiakkaan toimintamallia ja tarpeita. Ohjelmistot asennetaan Windows-ympäristöön yksittäiselle työasemalle, verkkoympäristöön tai palvelinhotelliin.

Xpaja-ohjelmisto soveltuu seuraaville toimialoille: LVI, sähkö, rakennus, maarakennus ja maalaus.

Ohjelmistoa voi täydentää tarvittavilla lisäsovelluksilla ja laitteilla. Katso kaikkien saatavilla olevien sovellusten lisätiedot vasemmalla olevasta valikosta.

Millainen ohjelmistokokonaisuus on sopiva?

Kaikki toimitukset perustuvat konsultoivaan myyntiin, eli paikanpäällä selvitetään yrityksen olemassa olevat laite- ja henkilöresurssit, sisäinen tehtävienjako ja tapa toimia. Ohjelmistoesittelyn yhteydessä halutun mallin Xpajan toiminnot käydään yhdessä läpi. Näin ohjelmistojen soveltuvuus eri käyttäjien näkökulmasta pystytään toteamaan ennen hankintaa.

Ensiasennus ja koulutus voidaan järjestää koulutustiloissamme Tampereella, mutta useimmiten se tapahtuu asiakasyrityksen omissa tiloissa. Näin varmistetaan, että ohjelmisto toimii siinä ympäristössä, missä sitä on tarkoitus käyttää. Käyttökoulutus sisältyy kaikkiin ensiasennuksiin.

Käytössäsi on juuri ne sovellukset, joita tarvitset – etkä maksa turhista ominaisuuksista. Lisäominaisuuksia voi hankkia mikäli resurssit, tarpeet tai toimintamalli muuttuvat ajan myötä.

Jokainen Xpaja on räätälöity kokonaisuus ja kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kattavimmin palveleva ratkaisu.

Xpaja logo

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn