Talotekniikka-alan yrittäjä: Jos olet kyllästynyt siihen, että liian iso siivu ajastasi menee tuottavan työn sijaan toimistohommiin, on aika tehdä asiaan muutos. Lue, miten toimintasi tehostuu oikein valitulla toiminnanohjausjärjestelmällä.

Eroon turhasta rutiinityöstä

Talotekniikka-ala ja rakennusala yleensä ovat sen puoleen palkitsevia aloja, että oman työn jäljen näkee konkreettisesti. Monelle alan valinneelle se on varmasti ollutkin ratkaiseva asia kouluttautumisvaihtoehtoja vertaillessa. Yrittäjäksi lähtiessä tuleekin sitten eteen yllätys, kun suuri osa työajasta onkin jotain ihan muuta: papereiden pyörittelyä tarjousten laskennan ja laskutuksen merkeissä, palkanlaskentaa, veroilmoituksia ja kirjanpitoa.

Ei ole järkeä sitoa aikaansa sellaiseen työhön, joka ei tuota mitään – ei tuloja eikä varsinaisesti juuri iloakaan. Nämä ylimääräiset rutiinityöt on nimittäin mahdollista hoitaa tehokkaasti oikeanlaisen ohjelmiston avulla ja keskittyä itse siihen, minkä osaa parhaiten.

Millainen sitten on oikeanlainen ohjelmisto ja mitä asioita ohjelmiston valinnassa pitäisi ottaa huomioon? Kokemuksemme perusteella olemme huomanneet, että olennaisia asioita ovat ainakin ohjelmiston toimialakohtaisuus, kattavuus ja helppokäyttöisyys. Tärkeää on myös panostaa käytön opetteluun kunnolla.

Lataa ilmainen opas

Kirjoitimme talotekniikka-alan yritysten avuksi oppaan, josta löytyy viisi vinkkiä yrityksesi arjen tehostamiseen ohjelmiston avulla sekä hyviä neuvoja ohjelmiston valintaan. Lataa opas ilmaiseksi alla olevasta linkistä ja kysy meiltä tarvittaessa lisää aiheesta!

Lataa opas

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

5 tapaa tehostaa talotekniikka-alan yrityksen arkea oikeanlaisella ohjelmistolla

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.