Xpaja ohjelmisto LVI, Sähkö ja Rakennusalalle

Rakennusalan yritysten erityistarpeisiin kehitetty Xpaja on ohjelmisto, joka sopii käyttäjiensä arkeen kuin vasara työmiehen käteen.

Markkinoiden asiakaslähtöisin ohjelmisto talotekniikka- ja rakennusalalle

Tunnemme asiakkaidemme toimialat kuin omat taskumme. Xpaja-ohjelmisto on suunniteltu vastaamaan juuri heidän tarpeisiinsa, ja kokonaisuus on rakennettu sen mukaan kullekin toimialalle. Kehitämme ohjelmaa jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tiedämme myös, että talotekniikka- ja rakennusalan yrityksissä ei ole aikaa turhaan papereiden pyörittelyyn. Siksi Xpaja on toteutettu niin, että se kulkee tarvittaessa näppärästi mukana työmailla ja vähentää työvaiheita esimerkiksi työajanseurannassa, laskutuksessa ja taloushallinnossa. Laskutkin saa liikenteeseen heti, kun työ on tehty.

Xpaja-ohjelmisto soveltuu erityisesti seuraaville toimialoille:

  • LVI
  • Sähkö
  • Rakennus
  • Maarakennus
  • Maalaus

Xpajasta on toki iloa myös muilla toimialoilla, joilla tarvitaan esimerkiksi tarkkaa ja reaaliaikaista projektiseurantaa, monipuolista tarjouslaskentaa tai isojen tuoteluetteloiden hallintaa. Ota rohkeasti yhteyttä kokeneisiin ratkaisumyyjiimme numeroon 050 308 1508 tai myynti@pajadata.fi, niin katsotaan teille paras ratkaisu.

Kerro mitä tarvitset, niin me tarjoamme siihen ratkaisun

Xpaja soveltuu hyvin eri kokoluokkien yrityksille, koska sovelluskokonaisuus ja asennustapa toteutetaan vastaamaan asiakkaan toimintamallia ja tarpeita. Ohjelmistot voidaan asentaa joko yksittäiselle työasemalle, asiakkaan omaan verkkoympäristöön tai käyttää pilvipalveluna.

Ohjelmistoa voi täydentää tarvittavilla lisäsovelluksilla ja laitteilla. Katso kaikkien saatavilla olevien sovellusten lisätiedot alla olevista linkeistä.

Xpajan sovellukset:

Millainen ohjelmistokokonaisuus on sopiva?

Kaikki toimituksemme perustuvat paikan päällä tehtävään tarvekartoitukseen. Yhdessä selvitetään yrityksen olemassa olevat laite- ja henkilöresurssit, sisäinen tehtävienjako, nykyinen tapa toimia sekä nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeet. Kartoituksen perusteella tehdään ohjelmistoesittely, jonka yhteydessä halutun mallin Xpajan toiminnot käydään yhdessä läpi. Näin ohjelmistojen soveltuvuus eri käyttäjien näkökulmasta pystytään toteamaan ennen hankintaa.

Ensiasennus ja koulutus voidaan pitää koulutustiloissamme, mutta useimmiten se järjestetään asiakasyrityksen omissa tiloissa. Näin varmistetaan, että ohjelmisto toimii siinä ympäristössä, jossa sitä on tarkoitus käyttää. Käyttökoulutus sisältyy kaikkiin ensiasennuksiin.

Käytössäsi ovat juuri ne sovellukset, joita tarvitset – etkä maksa turhista ominaisuuksista. Lisäominaisuuksia voi hankkia, mikäli resurssit, tarpeet tai toimintamalli muuttuvat ajan myötä.

Jokainen Xpaja on räätälöity kokonaisuus ja kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kattavimmin palveleva ratkaisu. Siksi voimme luvata, että se sopii myös Sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä »

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn