2014-06-09

Yhteisten työmaiden kulunvalvonta 2014 - oletko valmis?

1.7.2014 astuu voimaan laki, joka velvoittaa tilaajaa ilmoittamaan verohallinnolle sähköisessä muodossa tietoja - sekä rakennusurakoista, että työmailla työskentelevistä henkilöistä. Tämä ilmoitusvelvoite vaikuttaa kaikkiin työmailla toimiviin yrityksiin ja erityisesti pääurakoitsijaan, jolle kohdistuu vastuu kulunvalvonnan toteutuksesta.

Yhteistyössä Aacon Oy:n kanssa olemme rakentaneet kokonaisratkaisun, jossa kulunvalvonta ja kaikkien työntekijöiden työajankirjaus hoidetaan sähköisesti.

Kellokortti.fi palvelun kautta saat eri työmaiden kulunvalvontatiedot talteen: vierastyövoiman ja omien työntekijöiden aikatiedot kirjataan joustavasti puhelimella, selaimella tai (Valtti-yhteensopivilla) leimauslaitteilla.

Kulunvalvonta-/aikakirjausratkaisulla leimaustiedot integroituvat ohjelmistoomme tapahtumakirjaukseen, työmaaseurantaan ja palkanlaskentaan – järjestelmä tukee myös ulkoistetun palkanlaskennan toimintamallia.

Seurantatiedoilla ja Xpaja-ohjelmistolla toteutat tarvittavan raportoinnin sähköisesti suoraan ohjelmasta. Olemme tilaajavastuu.fi partneri ja yli 20 vuoden ajan toimittaneet LVI-, sähkö- ja rakennusalalle ohjelmistoja, joiden kanssa urakoitsijan on helppo toimia.

Kysy yrityksellesi sopiva ratkaisu myyjiltämme


Pentti Jokinen, 0400 540 688
pentti.jokinen [at] pajadata.fi

Jarkko Huuhtanen, 040 138 9051
jarkko.huuhtanen [at] pajadata.fi

Sami Säynäjäkangas, 040 734 4191
sami.saynajakangas [at] pajadata.fi

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn