2017-07-06

Ratkaisumyyjä PK-seudulle tai Pirkanmaalle

Palveleva, asiakasta kuunteleva toimintamalli on kulmakivi, johon olemassaolomme perustuu. Haluamme tarjota markkinoiden parhaat ja käyttäjäystävällisimmät ohjelmisto- sekä palveluratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Uunituoreen asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan olemme onnistuneet.

Tällä hetkellä meitä Pajalaisia on parikymmentä, ja useat meistä ovat olleet täällä jo yli vuosikymmenen, välillä – niin halutessaan - tehtäviä vaihtaen. Meillä on rento, mutta ahkera ja visioita pursuva tekemisen meininki eikä asioiden kehittymistä hankaloiteta liiallisella kankeudella. Omaan työhönsä ja työympäristöönsä saa ja mielellään pitääkin vaikuttaa. Kuulumme pohjoismaiseen vahvaan konserniin, joten muskelit ovat kunnossa ja meillä saa halutessaan myös aimo ripauksen kansainvälisyyttä.

Lähivuosien tavoitteemme on kasvaa reippaasti, ja näin ollen etsimme joukkoomme lisää niitä kuuluisia hyviä tyyppejä.

​​Tällä hetkellä tarvitsemme aktiivisen, innokkaan ja rohkean myyjän. Sinut?

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Etsit potentiaaliset asiakkaat, kartoitat ja tarvittaessa herätät heidän tarpeensa. Muodostat parhaat ratkaisut, jotka esität asiakkaalle niin, että asiakas ymmärtää mitä on ostamassa ja mitä hyötyä siitä hänelle on.

Tehtävässä menestyminen edellyttää intoa ja vauhtia, kovaa mielenkiintoa ratkaisukeskeistä myyntiä kohtaan sekä uskoa omiin kykyihin vakuuttaa yritysasiakkaat palveluiden hyödyllisyydestä.

Voit olla kaiken nähnyt myyntijyrä tai energiaa puhkuva noviisi, meille riittää se, että olet täynnä intoa ja asennetta ja uskot itseesi. Haluat tehdä nimenomaan myyntiä ja haluat kehittyä. Me kyllä annamme ja opetamme Sinulle loput.

Tarjoamme:

  • Paikan mahtavassa porukassa
  • Huippuluokan oppia ja sparrausta ratkaisumyynnistä
  • Todella vaihtelevia työpäiviä
  • Pysyvän työpaikan kasvavassa ja kaikin puolin hyvässä yrityksessä (ratkaisumyyjänä tietysti stalkkaat meidät, joten tässähän ei kannata valehdella)
  • Halujen ja edellytysten mukaan mahdollisesti urapolun kasvavassa yrityksessä

Toivomme Sinulta:

  • Halua, tahtoa ja asennetta (jos ei vielä tähän mennessä käynyt selväksi)
  • Intoa ja kykyä oppia sekä kehittyä
  • Intohimoa asiakaskohtaamisiin ja myyntiin
  • Yrittäjähenkisyyttä
  • Matkustusvalmiutta 

Kuulostaako sinulta? Hienoa jos kuulostaa, ja vaikka ei kaikilta osin kuulostaisikaan, niin muista, että loppupelissä kuitenkin tyyppi ratkaisee. Joten laitahan ihmeessä tulemaan hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen john.alander@pajadata.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja John Alander 040 503 2941. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn