2016-10-20

John Alander toimitusjohtajaksi

Pajadatan toimitusjohtajana on 12.10.2016 aloittanut tradenomi John Alander.

Johnilla on noin 15 vuoden kokemus taloushallinnosta, ohjelmistotoimituksista ja -kehityksestä sekä erilaisista muista pk-yritysten toimintaa tukevien palveluiden ja ratkaisujen kehittämisestä, hallinnoinnista ja myynnistä. John siirtyi Pajadatalle Talenom Oyj:sta, jossa on toiminut pitkään erilaisissa johtotehtävissä niin olemassa olevien asiakkaiden parissa kuin uusmyynnin puolellakin. Talenom on Suomen johtava rakennusalan yritysten taloushallinnon kumppani ja John on ollut vahvasti mukana kehittämässä Talenomin ratkaisuja ko. toimialalle, joten rakennustoimiala on hyvin tuttu tätä kautta kuin myös omien vapaa-ajan projektien puolelta. Lisäksi Johnilla löytyy kokemusta ohjelmistopuolelta mm. Mepco Oy:sta jossa hän toimi useita vuosia ohjelmistoprojekteissa niin konsulttina kuin projektipäällikkönäkin.

Samalla tämä tarkoittaa sitä, että viime vuodet toimitusjohtajana toiminut Marko Salminen, Xpaja-ohjelmiston luoja, pääsee jälleen keskittymään puhtaasti tuotekehitykseen, eli paljon hyviä asiakkaitamme hyödyttäviä ominaisuuksia ja kehitystä Pajadatan tarjoamiin ohjelmistoihin on odotettavissa!

”Koko Pajadatan henkilöstö on todella innoissaan siitä, että saimme Johnin joukkoomme. Hänellä on todella monipuolinen ja kattava osaaminen pk-yritysten taloushallinnosta, ohjelmistoista ja raportoinnista, erityisesti rakennusalalta, ja uskon että yhdessä voimme tehdä Pajadatan ratkaisuista vieläkin parempia ja tuottaa asiakkaillemme entistä suurempaa lisäarvoa” Marko toteaa.

John rohkaisee kaikkia yrittäjiä hyödyntämään rohkeasti ohjelmistojen tarjoamia mahdollisuuksia yritystoiminnassaan ja myös jatkuvasti kehittämään ohjelmistojen hyödyntämistä oman liiketoiminnan tukena:

”Olen työurallani saanut todistaa ns. digitalisaation murrosta ja kehitystä pk-yrityksissä ja itse vaikuttaa lukemattomien suomalaisten yritysten kehittymiseen tietoteknisten ratkaisujen avulla. Pajadatan päätuote Xpaja on yksi Suomen pitkäaikaisimmista ja johtavista rakennusalan ohjelmistoista, jota käyttää yli 1200 yritystä ympäri Suomen asiakastyytyväisyyden ollessa huippuluokkaa. Viime vuosina Pajadatan tarjoama kokonaisratkaisu on päivitetty nykyaikaiseksi pilvipalveluksi ja samalla se on laajentunut huomattavasti mm. erilaisten web-palveluiden, mobiilisovellusten, raportointityökalujen ja tilitoimistopalveluiden muodossa. Eli kyseessä ei suinkaan ole pelkkä laskutusohjelma vaan todellinen yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä kattavine oheispalveluineen. Näiden ratkaisujen ja palveluiden kehittäminen ja eteenpäin vieminen asiakkaiden, niin nykyisten kuin tulevienkin, liiketoiminnan hyödyttämiseksi ja kasvattamiseksi on päätavoitteeni.”

”Kaikenlainen palaute ja kehitysehdotukset ovat enemmän kuin tervetulleita! Joten otathan rohkeasti yhteyttä jos on mitä tahansa ideoita, risuja tai ruusuja tai mikäli haluat varmistaa, että tämänhetkinen ohjelmistoratkaisusi on varmasti ajan tasalla ja palvelee Sinua ja yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla!”

Ollaan yhteydessä!

John
040 503 2941
john.alander@pajadata.fi

John Alander

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn