2017-10-09

Kokemuksia PPG:n ja Pajadatan yhteistyöstä

Keväällä 2017 aloitimme yhteistyön Visma PPG:n kanssa koskien Xpaja asiakkaidemme saatavien seurantaa.

Sopimuksen lähtökohtana oli  halu kehittää palveluitamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Nyt yhteistyö on päässyt mukavasti alulle ja on aika kertoa muutamalla asiakastarinalla mistä tässä olikaan kysymys ja miten asiassa on onnistuttu:

Kangasalan putkilämpö

 

 “Visma PPG:n  ja Pajadatan avulla siirryimme helppokäyttöiseen ratkaisuun, jonka avulla aikaa säästyy ydintekemiseen, samalla varmistaen tehokkaan rahankierron. Tärkein asia PPG:ssä on saatavien seuranta, se on aiemmin ollut eniten aikaa vievä toimistotyö. Asiakkaat välillä soittelee muistutuksista, mutta on helppo sanoa, että PPG hoitaa meidän maksumuistutukset” kertoo Kangasalan Putkilämmön toimitusjohtaja Virpi Rannikko.

“Lasku lähtee  XPaja -ohjelmistosta napin painalluksella eteenpäin, eikä laskuja tarvitse enää tulostaa ja kiikuttaa niitä päivän päätteeksi postitukseen. “

–  Mukavaa on ollut myös Visma PPG hyvä palveluasenne. Palaverit hoidettiin tehokkaasti ja käyttöönotto eteni hyvin ja täysin aikataulussa. Nykypäivän projektit tuntuvat helposti venyvän – siksi se, että joku oikeasti menee ajallaan maaliin, on huomionarvoinen asia, Virpi  lisää.

Sat-Electric Oy

“Voin kyllä vilpittömästi suositella Visma PPG:n laskutuspalvelua XPaja asiakkaille. Meidän osalta laskutus on helpottunut huomattavasti.  Enää ei tarvitse laskuja tulostaa, kuorittaa, postittaa ja valvoa maksuja samaan tapaan kuin aikaisemmin. Ennen Visma PPG:n laskutuspalvelua kaikki em. oli pitkälti manuaalista työtä, joka vei aikaa todella paljon”, kertoo Sat-Electric Oy laskuttaja Marja Ventelä

-  Aikaisemmin lähetin myös maksumuistutukset itse. Maksujen seuranta oli työlästä, eikä maksumuistutuksissa ollut samanlaista tehoa kuin nyt. Maksujen saanti on todellakin  nopeutunut , Marja lisää

Etuna automatisoitu laskun elinkaaren hallinta

PPG:n tarjoama palvelu on rajapinnoin liitetty Xpajan myyntireskontraan ratkaisukokonaisuudella, joka automatisoi laskun elinkaaren hallinnan. Erityisesti saatavien seurannan ja maksukehotusten ulkoistaminen PPG:lle on koettu todellista lisäarvoa tuottavaksi ja selvää rahaa säästäväksi asiaksi.  Myyntilaskujen tekeminen tapahtuu Xpajassa kuten ennenkin ja laskujen maksutiedot palautetaan aina Xpajaan eli ajantasainen reskontra löytyy aina sieltä kuten ennenkin!

Saat palvelun helposti käyttöön pyytämällä yhteydenoton Visma PPG:ltä, 044 724 6588  tai omalta tutulta yhteyshenkilöltäsi Pajadatalla! 

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn