2017-03-20

Pajadata ja Pappila Penkkala Group yhteistyöhön

Pajadata ja Pappila Penkkala Group (PPG) ovat solmineet yhteistyösopimuksen saatavienhallintapalveluiden hyödyntämisestä Xpaja -ohjelmiston lisäpalveluna.

PPG on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava yhtiö, joka on erikoistunut saatavienhallintaan. Yritys auttaa asiakkaitaan optimoimaan koko prosessin laskutuksesta maksujen vastaanottoon. Tämä nopeuttaa rahankiertoa, lisää kustannustehokkuutta ja tarjoaa vahvan kilpailuedun.

Sopimuksen lähtökohtana on Pajadatan halu kehittää palveluitaan edelleen vastaamaan yhä paremmin asiakkaidensa vaatimuksia ja tarpeita.

”Pajadatan visio on aina ollut helpottaa asiakkaidemme arkea, mahdollistaa keskittyminen ydintekemiseen ja auttaa sitä kautta asiakkaitamme menestymään paremmin. Nykyään suurin osa asiakkaistamme käyttävät sähköistä laskutusta niin myynti- kuin ostoreskontrankin puolella. Ostolaskuilta rivit kopioidaan suoraan myyntilaskulle ja kun tunnit tulevat mobiilisovelluksen avulla suoraan työmailta, niin laskutus Xpajalla on nopeampaa, helpompaa ja tarkempaa. Kun lisäksi laskumäärät ovat yleisen taloustilanteen kohentumisen vuoksi kasvaneet, niin haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ulkoistaa myös rahan kotiutumisen seuranta mahdollisine toimenpiteineen. Eli vapauttaa edelleen asiakkaidemme aikaa ydintekemiseen ja samalla varmistaa tehokas rahankierto” toteaa Pajadatan toimitusjohtaja John Alander

Myös PPG:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää iloitsee nyt solmitusta yhteistyösopimuksesta: Pajadata on yksi Suomen johtavista rakennusalalle, erityisesti putki- ja sähköurakoitsijoille, ohjelmistoja tarjoavista yrityksistä. Harvalla toimialalla tarve ja hyödyt tehokkaalle saatavienhallintapalvelulle ovat niin isot kuin rakennusalalla. Voisi sanoa, että tämä on kahden oman alansa pioneerin liitto ja olen todella iloinen siitä, että voimme yhdessä helpottaa Xpajaa käyttävien yli 1200 yrityksen arkea ja samalla vahvistaa heidän toimintaansa ja kilpailuasemaansa varmistamalla rahan nopea kierto

PPG:n tarjoama palvelu on rajapinnoin liitetty Xpajan myyntireskontraan. Myyntilaskujen tekeminen tapahtuu Xpajassa kuten ennenkin ja laskujen maksutiedot palautetaan aina Xpajaan, eli ohjelmasta löytyy joka hetki ajantasainen myyntireskontra.

Saatavienhallintapalvelua tullaan aktiivisesti tarjoamaan kaikille Pajadatan asiakkaille kevään 2017 aikana. Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista, eli sen saa vielä helposti käyttöön ennen kesän kiireisintä aikaa helpottamaan sitä kiirettä!

https://www.pappila-penkkala.fi/ajankohtaista/28.html 

Lisätiedot:

John Alander, Pajadata Oy
040 503 2941

Matias Mäenpää, Pappila Penkkala Group Oy
045 342 8055

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn