2016-05-30

Pajadata ja Kotopro yhteistyöhön

Pajadata ja Kotopro ovat solmineet yhteistyösopimuksen Kotopro dokumentointi- ja tiedonkeruusovelluksen hyödyntämisestä Xpaja -ohjelmiston työmaaseurannassa olevien työmaiden dokumentoinnissa.

Sopimuksen lähtökohtana on Pajadatan halu kehittää Xpaja ohjelmistoa edelleen vastaamaan yhä paremmin asiakkaidensa vaatimuksia ja tarpeita.

”Tarve dokumentointiin kasvaa vuosittain asiakkaidemme arjessa. Mobiililaitteet ovat Xpaja käyttäjiemme työvälineinä jo muutenkin työtuntien ja keikkojen tietojen tallennuksen apuna. Kotopro tuo mukanaan hyvät työkalut työmaiden dokumentointiin ja tiedonkeruuseen. Tämä laajentaa Xpaja käyttäjien työvälineitä entisestään. Yhdessä välineessä on kaikki mitä urakoitsija tarvitsee” toteaa Pajadatan toimitusjohtaja Marko Salminen

Pajadatan ja Kotopron välinen yhteistyösopimus on merkittävä lisä myös Kotopron liiketoimintaan. Kotopro on tuottanut dokumentointi- ja tiedonkeruusovellusta rakennusalalle vuodesta 2010 alkaen.

Kotopron toimitusjohtaja Matti Ahonen pitää liittoutumista luonnollisena. ”Luonteva jatko johtavalle mobiilitiedonkeruu- ja dokumentointitalolle on liittoutua ja luoda rajapintoja olemassa oleviin toiminnanohjausjärjestelmiin. Pajadatan 1200 asiakasta voivat nyt helpolla ja kustannustehokkaalla tavalla hyödyntää käyttämäänsä järjestelmään integroitua mobiilidokumentointia” sanoo Matti Ahonen

Kotopro sovellus on rajapinnoin liitetty Xpajan työmaaseurannan ja tarvittaessa myös työmääräimien osaksi. Kotoprolla voi valmiita sähköisiä dokumenttipohjia hyödyntäen tuottaa työmaan alle kaikki työmaiden dokumentit ja valokuva-arkistot työvaiheista.

Lisätiedot:

Marko Salminen, Pajadata Oy
0400 832603

Matti Ahonen, Kotopro Oy
0442 383720

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn