2016-06-16

Pajadata tuottaa Entre Officen Soneran verkkokaupalle

Pajadata Oy ja Sonera ovat sopineet Entré Office -järjestelmän jakelusta Suomessa. Ohjelmiston markkinoinnista, myynnistä ja tukipalveluista vastaa Soneran yritysmyynti. Uusi sovellus mahdollistaa talotekniikka-alan yrittäjille toimialakohtaisen ohjelmiston käytön ilman raskaita investointeja. Pilvipohjainen Entré Office julkaistiin Soneran sovelluskaupassa 9.6.2016.

Yrityksen mobiilitoimisto

Selaimella toimiva Entré Office on suunnattu erityisesti lvi- ja sähköalan huolto- ja asennustoimintaa harjoittaville pienyrityksille. Käyttö on mahdollista tietokoneilla ja tablet-laitteilla. Entré Office sisältää yleisimpien lvis-tukkureiden tuoterekisterit ja hinnastot, asiakasrekisterin, laskutustoiminnot, sekä mm. aikataulujen hallinnan.

Laaja palvelutarjonta

Soneran yritysmyynnin ja sovelluskaupan kautta yrittäjä voi hankkia niin laitteet, puhelin- ja tietoliikenneyhteydet, kuin myös kattavan valikoiman ohjelmistoja.

Palveluntuottaja

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu lvi-, sähkö- ja rakennusalaan erikoistunut tamperelainen ohjelmistotalo, jonka toimialue kattaa koko Suomen. Yhtiö on osa Hantverksdata -konsernia, joka työllistää pohjoismaissa noin 100 tietotekniikan ja taloushallinnon ammattilaista. Yritysryhmän liikevaihto on lähes 12 miljoonaa euroa. Asiakasyrityksiä on noin 3500 ja ohjelmistokäyttäjiä yli 20 tuhatta.

 

Lisätietoja:

Pajadata Oy toimitusjohtaja Marko Salminen

gsm 0400 – 832 603, marko.salminen@pajadata.fi

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn