2017-03-08

Sovellusasiantuntija pääkaupunkiseudulle

Pajadatan missio on tarjota markkinoiden parhaat ja käyttäjäystävällisimmät ohjelmisto- sekä palveluratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille mahdollistamaan yrittäjän menestyminen.

Tällä hetkellä olemme noin 20 hengen asiantuntijaorganisaatio, jossa on asiallinen mutta rento työilmapiiri. Keskimääräinen työsuhteen pituus meillä on yli 10 vuotta ja useat meistä ovat ehtineet Paja-uransa aikana tehdä monenlaisia tehtäviä. Liika kankeus ei tätä organisaatiota vaivaa, joten työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia.

Palveleva, asiakasta kuunteleva toimintamalli on kulmakivi, johon toimintamme perustuu. Olemme asiakkaittemme tavoitettavissa ja palvelemme asiantuntevasti yrittäjiä niin LVI-, sähkö- kuin rakennusalallakin. Omien monipuolisten ratkaisujen lisäksi meillä on laaja ja alati kasvava kumppaniverkosto, jonka kanssa toteutamme asiakaskuntamme tarpeita. 

Etsimme nyt kasvumme tueksi pääkaupunkiseudulle

Sovellusasiantuntijaa

Työssäsi vastaat itsenäisesti uusien Xpaja -asiakkuuksien toimitusprojekteista sekä laajennuksista olemassa oleville asiakkaillemme. Otat pallon vastaan kokeneilta ratkaisumyyjiltämme, huolehdit, että niin ohjelmistot kuin sinäkin olette valmiina oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja koulutat asiakkaamme Xpajan käyttäjiksi niin, että he saavat ohjelmistosta kaiken hyödyn irti.

Toimit pääasiassa pääkaupunkiseudulla mutta sukkuloit tarvittaessa sujuvasti myös esim. Savon sydämeen, Napapiirille tai Ouluun.


Tarjoamme Sinulle:

Näköalapaikan rakennusalan pk-yrityksiin 
Monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän

Mahdollisuuden kehittää itseään ja oppia paljon uutta

Pysyvän työpaikan kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
Mahdollisuuden urakehitykseen 


Toivomme Sinulta:

Intohimoa asiakaspalveluun ja kouluttamiseen

Asiakaslähtöisyyttä
Aitoa halua oppia ja kehittyä

Kohtuullista it-osaamista

Hyvää matkustusvalmiutta

Myyntihenkisyydestä saa aika paljon plussaa

Kuulostaako sinulta? Hienoa jos kuulostaa, ja vaikka ei kaikilta osin kuulostaisikaan, niin muista, että loppupelissä kuitenkin tyyppi ratkaisee. Joten laita ihmeessä tulemaan hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 26.3.2017 mennessä osoitteeseen john.alander@pajadata.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat John Alander 040 503 2941 ja Ari Hintikka 045 841 9295.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn