2017-06-16

Töihin Pajadatalle?

Pajadatan missio on tarjota markkinoiden parhaat ja käyttäjäystävällisimmät ohjelmisto- sekä palveluratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille mahdollistamaan yrittäjän menestyminen.

Tällä hetkellä olemme noin 20 hengen asiantuntijaorganisaatio, jossa on asiallinen mutta rento työilmapiiri. Keskimääräinen työsuhteen pituus meillä on yli 10 vuotta ja useat meistä ovat ehtineet Paja-uransa aikana tehdä monenlaisia tehtäviä. Liika kankeus ei tätä organisaatiota vaivaa, joten työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia.

Palveleva, asiakasta kuunteleva toimintamalli on kulmakivi, johon toimintamme perustuu. Olemme asiakkaittemme tavoitettavissa ja palvelemme asiantuntevasti yrittäjiä niin LVI-, sähkö- kuin rakennusalallakin. Omien monipuolisten ratkaisujen lisäksi meillä on laaja ja alati kasvava kumppaniverkosto, jonka kanssa toteutamme asiakaskuntamme tarpeita. Ja koska kuulumme pohjoismaiseen konserniin, saa meillä halutessaan myös aimo ripauksen kansainvälisyyttä..

Lähivuosien tavoitteemme on kasvaa reippaasti, ja näin ollen etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää niitä kuuluisia hyviä tyyppejä. 

Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla,  mutta älä anna sen häiritä jos itse asut muualla, asiakkaamme ja työntekijämme ovat tälläkin hetkellä levittäytyneet ympäri Suomea.

Jos Sinua kiinnostaa toimia esimerkiksi käyttötukihenkilönä, ohjelmistokouluttajana, ratkaisumyyjänä tai kirjanpitäjänä niin otathan rohkeasti yhteyttä ja kerrot miksi Sinusta tulisi hyvä Pajalainen!

Odotan soittoasi!

John Alander, toimitusjohtaja

040 503 2941

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn