2017-01-21

Xpaja-etäkoulutuksille heti huima suosio!

Joulukuussa aloitetut tunnin mittaiset etäkoulutukset ovat saavuttaneet heti suuren suosion Pajadatan asiakkaiden keskuudessa. "Laskutuksen tehokäyttö" -koulutukseen on osallistunut jo yli 40 asiakastamme. 

Koulutuksen palautekyselyyn vastanneista 19 asiakkaasta yli 90 % oli sitä mieltä että koulutuksesta oli selkeää hyötyä (arvosana 5 tai 6 asteikolla 1-6)!

"Koulutus oli todella hyödyllinen ja tällainen tunnin mittainen tehokas koulutus on juuri se mitä olen kaivannut. Sain paljon hyviä vinkkejä ja tällaiseen on kiireiselläkin pienyrittäjällä aikaa kun voi kesken työpäivän tai jopa illalla kotoa osallistua" toteaa Laskutuksen tehokäyttö -koulutukseen ensimmäisten joukossa osallistunut Marianne Lamminen Sähköasennus Peltolalta

"Koulutusten suosio ja asiakkaidemme positiiviset kommentit ehkä hieman jopa yllättivätkin. Tulemmekin tästä eteenpäin kuukausittain järjestämään koulutuksia eri aiheista, ja ne aiheet määräytyvät sen mukaan mitä asiakkaamme toivovat" sanoo asiakaspäällikkö Sami Säynäjäkangas Pajadatalta

Koulutukset jatkuvat tammikuun lopussa Tapahtumakirjauksen uudistuksilla, ja tiedotamme asiakkaitamme jatkuvasti koulutuksista asiakaskirjeillä. Ajantasaisen aikataulu löytyy myös aina kotisivuiltamme.

Lisätiedot ja ehdotukset koulutuksen aiheista:

Sami Säynäjäkangas, 040 734 4191

Lähetä
Tulosta

Pajadata.fi käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujen käyttökokemuksia.

Hyväksyn