ABAX ja Hantverksdata yhteistyöhön, Abax Finland Oy:n tiedote 26.01.2021.

Abax ja Hantverksdata yhteistyö

VUODEN 2019 AIKANA ABAX JA HANTVERKSDATA-KONSERNI ALOITTIVAT KANSAINVÄLISEN YHTEISTYÖN. SUOMESSA KONSERNIIN KUULUU PAJADATA OY, JOLLA ON TOIMIPISTEET TAMPEREELLA, HELSINGISSÄ JA KUOPIOSSA. 2019 ALOITETUN YHTEISTYÖN MYÖTÄ HANTVERKSDATA SIIRTYI HALLINNOIMAAN ABAX WORKER -PROJEKTINHALLINTATYÖKALUA. TÄNÄÄN ABAX JA HANTVERKSDATA ILMOITTAVAT UUSIMMASTA INTEGRAATIOSTA, JOKA ANTAA ASIAKKAALLE PÄÄSYN SEKÄ ABAXIN SEURANTAPALVELUIHIN ETTÄ PROJEKTINHALLINTATYÖKALUUN SAMALLA ALUSTALLA.

KAKSI JÄRJESTELMÄÄ YHDELLÄ ALUSTALLA

Sekä ABAX että Hantverksdata yksinkertaistavat yritysten arkea Pohjoismaissa ja näkevät asiakkaiden tarpeet integroida toiminnanohjaus- ja telematiikkaratkaisut, kuten ajopäiväkirjat, työkalujen seuranta ja projektinhallinta. Tämän integraation avulla asiakas saa nyt kaiken yhdellä ja samalla alustalla Entré Office- toiminnanohjausjärjestelmän kautta.

”Yhteistyö ABAXin kanssa mahdollistaa laajemman tarjonnan niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille. Suuntaus kohti digitaalisia, tehokkaita ja automatisoituja prosesseja jatkuu. Toiminnan tehostaminen on yritysten yhteinen tavoite. Voimme osallistua tähän esimerkiksi toimittamalla tämäntyyppisiä älykkäitä integraatioita, jotka olemme tehneet ABAXin kanssa.” kertoo Hantverksdata AB:n toimitusjohtaja Mikael Viotti.

ABAXin ja Entré Officen täydellinen integrointi antaa asiakkaalle paremman hallinnan liiketoiminnassa, tehokkaammat prosessit ja paremman kustannusten hallinnan.

”ABAXin IoT -alustalla on johtava ja laaja rooli kokonaisratkaisujen kehittämisessä asiakkaillemme. Hyvä esimerkki tästä on tiivis yhteistyömme Hantverksdatan kanssa, jossa yhdessä muodostamme täydellisen järjestelmän. Tämä antaa asiakkaalle mahdollisuuden hallita kaikkea arvokasta kalustoaan suoraan Hantverksdatan järjestelmästä verkostomme kautta.” kertoo ABAXin toimitusjohtaja Morten Strand.

ASIAKAS RAKENTAA OMAA EKOSYSTEEMIÄÄN AVOIMEN RAJAPINNAN KAUTTA

Integraatioiden avulla yritykset voivat kehittyä ja laajentua nopeammin, sekä suunnitella strategisia liiketoiminnallisia tavoitteita liittyen toiminnan kehittämiseen ja kasvuun.

”Sovellukset, sekä ohjelmistot ja laitteistot, ovat yhteydessä toisiinsa, ja sovellusliittymät ovat tämän digitaalisen muutoksen ydinaluetta. Näemme jo, että useat yhteistyökumppanit ovat käyttäneet tilaisuutta tarjotakseen asiakkaille mahdollisuuden yhdistää ratkaisut omaan ekosysteemiinsä.” kertoo ABAXin kaupallisten integraatioiden johtaja Bjørn Brustad.

ABAX LYHYESTI:

ABAX on Euroopan toiseksi suurin telematiikkayritys ja yksi IoT:n suurimmista toimijoista. ABAX Global Network koostuu 35 000 asiakkaasta, joilla on yli 350 000 liittymää – ja se kasvaa jatkuvasti. Autamme asiakkaitamme hoitamaan liiketoimintaansa älykkäämmin. Ratkaisumme helpottavat tehokkuuden lisäämistä, lakien ja asetusten noudattamista ja ne lisäävät samalla asiakkaiden kannattavuutta. Olemme edustettuina Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Alankomaissa, Belgiassa, Puolassa, Ranskassa ja Iso-Britanniassa, pääkonttori sijaitsee Larvikissa, Norjassa.

HANTVERKSDATA LYHYESTI:

Hantverksdata AB on Hantverksdata Norden AB:n kokonaan omistama tytäryhtiö, jolla on 200 työntekijää ja 50 vuoden kokemus rakennus- ja palvelualalta. Hantverksdatalla on yrityksiä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Yritys on oman alansa markkinajohtaja rakennus ja talotekniikan toimialoilla. Yhteensä Hantverksdatalla on noin 8000 asiakasta ja noin 80 000 käyttäjää eri toimialoilla. Konserniin kuuluva suomalainen Pajadata Oy on niin ikään yksi ensimmäisiä toimialallaan Suomessa.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

ABAX ja Hantverksdata yhteistyöhön, Abax Finland Oy:n tiedote 26.01.2021.

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.