EDC Työmaajärjestelmä

 

EDC tekee työnjohtajan työpäivästä hieman stressittömämpää.

 

Työmaajärjestelmä tarjoaa urakoitsijalle kattavan kokonaisuuden moderneja työkaluja työmaatietojen dokumentointiin, ilmoitusvelvollisuuden hoitamiseen ja työmaiden arjen hallintaan. Työmaatiedot ovat aina työnjohdon saatavilla, eikä tiedon etsimiseen tarvitse enää tuhlata aikaa. Järjestelmän käyttö on helppoa, koska sen käyttöliittymät on suunniteltu parhaiden asiantuntijoiden, eli rakentajien, kanssa yhdessä.

Järjestelmän käyttäminen tapahtuu selainohjelmalla, jonka tukena työnjohto ja työntekijät voivat käyttää Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin suunniteltuja mobiilisovelluksia.

Järjestelmän käyttö ei vaadi erityisiä tietotekniikkataitoja.  Se kuitenkin aiheuttaa helpotuksen huokauksia, kun mm. työmaiden sähköisen kulunvalvonnan vaateet, perehdytys ja tilaajavastuuasiat on kaikki huolehdittu asianmukaisesti.

 

Lue Rakennuspalvelu P Korhonen Oy:n kokemuksista EDC Työmaajärjestelmän käytöstä täältä

 

 

EDC Työmaajärjestelmä soveltuu erinomaisesti pienille rakentajille, mutta tarjoaa työkalut isompienkin projektien läpivientiin.

Ohjelmistosta on koottu kolme erilaista pakettia eri kokoisten ja erilaista yritystoimintaa harjoittavien yritysten tarpeisiin.

Ohjelmiston aloituspaketti on suunniteltu yhdestä muutamaan henkilöä työllistävien yritysten tarpeisiin. Aloituspaketti sisältää aina yhden yrittäjän/ylimmän johdon käyttäjätunnuksen, sekä rajattoman määrän työmaita ja kulunseurantakirjauksia tekeviä henkilöitä.

Ohjelmiston peruspaketissa on aloituspaketin lisäksi kaikki rakennusurakoitsijan tarvitsemat perustyövälineet työmaatapahtumien dokumentointiin, ilmoitusvelvollisuuden hoitamiseen ja tuntikirjaamiseen.

Propaketti sisältää aktiiviselle urakoitsijalle suunnitellut järeimmät työkalut ja siten kattavimman kokonaisuuden työmaiden hallintaan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

Antti Ahtiainen Myyntipäällikkö
+358 40 688 5356, email: antti.ahtiainen@pajadata.
fi