Lataa esite

Entré erp esite

Sähköasennus ERP

Entréllä hoidat sähköisesti koko ketjun tarjouksesta tilaukseen ja laskuksi.

Monipuolisen ja modernin toiminnanohjausjärjestelmän peruskäyttö pohjautuu sähköisiin työtilauksiin. Työtilaus voidaan aikatauluttaa ja sitä voidaan täyttää kätevillä mobiilityökaluilla. Mobiilisovelluksella navigoit perille, kirjaat työtunnit ja lisäät käytetyt tarvikkeet suoraan tukun hinnastosta.

Ohjelmiston suositut mobiilisovellukset soveltuvat loistavasti työnohjaukseen, mikäli yrityksessä on ulkopuolista työvoimaa. Liikkuvassa työssä työohjeiden ja dokumenttien liittäminen suoraan työtilaukselle helpottaa niin työntekijää, yrittäjää kuin toimistotyöntekijääkin. Yritystoiminnan laajentuessa ohjelmisto kasvaa mukana. Esimerkiksi projektinhallinnan tai ennakkohuoltojen organisoinnin kokonaisuudet tuovat läpinäkyvyyttä niin yrittäjälle kuin loppuasiakkaallekin. Lue lisää esitteestä!

”Entré säästää aikaa todella paljon ja helpottaa työmäärässä – se on suurin hyöty. Joka riviä ei tarvitse naputtaa erikseen eikä lähetteitä tarvitse selata niin tarkkaan, kun hinnat tulevat suoraan ohjelmistosta. Asioita ei tarvitse enää etsiä manuaalisesti papereista. Laskut lähtevät sähköisesti suoraan postituspalvelun kautta, sekin helpottaa arkea.” – Mika Kemppainen

Lataa esite oheisella lomakkeella.

lataa entré erp:n esite täyttämällä lomake

Ohjelmistoesite lähetetään sähköpostiisi.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Entré ERP – lataa esite

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.