Entré ERp

On nykyaikainen ERP-järjestelmä liikkuvan työn hallintaan täysin mobiilisti
Entré

Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä liikkuvan työn ohjaukseen

Tavoitteemme on helpottaa liikkuvaa työtä tekevien arkea, joten olemme panostaneet erityisesti toiminnanohjausjärjestelmän helppokäyttöisyyteen ja selkeyteen. Kun haluat käyttää aikasi tehokkaasti tuottavaan työhön ja kuluttaa vähemmän aikaan hallinnollisiin tehtäviin, on Entré silloin oikea valinta.

Toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa työarkea

Entré helpottaa kokonaisuuden hallintaa, kun toimistosta käsin työtä ohjaava henkilö näkee työntekijöiden työkohteet ja aikataulut sekä pystyy hallinnoimaan niitä reaaliaikaisesti. Myös työntekijä näkee työtehtävät sekä työlistana että kartalla. Työtilaukselle on helppo kirjata mm. kauanko työkohteessa kului aikaa, kuinka pitkä ajomatka oli, mitä kohteessa tehtiin ja mitä tuotteita käytettiin. Tämä mahdollistaa nopean laskutuksen, ja laskun voi lähettää verkkolaskuna, sähköpostilla tai tulostuspalvelun kautta. Tilaukselle on mahdollista lisätä myös valokuvia, tarkastuslistoja ja muita tarvittavia dokumentteja.

Työkohteessa käytetyt tuotteet on helppo lisätä laskulle, sillä toiminnanohjausjärjestelmään voi poimia tarvittavat tuotteet tukkujen hinnastoista nimellä, LVIS-numerolla ja viivakoodilla tai siirtää tarvikerivit ostolaskuilta. Entré mahdollistaa myös sähköisen tarjouksen lähettämisen suoraan ohjelmasta. Tarjoukseen voit sisällyttää tarvittavat liitetiedostot ja tarjous on päivitettävissä ja kommentoitavissa sekä asiakkaan että toimittajan osalta. Tarjous voidaan hyväksyä täysin sähköisesti ja tarjouksen pohja muuntaa helposti tilaukseksi.

Omalle kirjanpitäjälle materiaali lähtee toiminnanohjausjärjestelmästä automaattisesti integraation avulla. Verkkolaskujen vastaanotto, ostolaskujen kirjaaminen, tiliöinti ja hyväksyntä, ostolaskujen maksatus sekä kohdistaminen tilauksille ja työmaille onnistuvat vaivatta.

ASentajakäyttäjää
1 +

Ota mobiili toiminnanohjausjärjestelmä avuksesi!

Selkeä hinnoittelumme auttaa valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan ohjelmistopaketin. Tutustu Entré-ohjelmistopaketteihin tai ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu.

Valitse alta yrityksesi toimintaa kuvaavin ala ja lue lisää järjestelmästä tai lue vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Tutustu esitteeseen!

Lataa ohjelmistoesite ja tutustu tarkemmin ohjelmiston ominaisuuksiin ja työntekijät huomioivaan työlogiikkaan.

Avainominaisuudet

Katso kaikki Entré ERP:n kätevät ja aikaasäästävät ominaisuudet

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

Santeri Pohjola
Head of sales

040 705 1080
santeri.pohjola@pajadata.fi

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Blogi

Entré ERP

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.