Turhasta naputtelusta ja manuaalisesta työstä päästiin eroon, kun laskujen teossa otettiin käyttöön Pajadatan Entré Office. Erona entiseen ovat tuntuva ajansäästö ja varmuus siitä, että tiedot pysyvät tallessa.

Haussa helpotusta laskutukseen

Tamperelainen Sähkötyö M. Kemppainen Oy tekee sähköasennuksia ja -urakoita kahden miehen voimin Pirkanmaan alueella. Yrityksessä on käytetty Pajadatan Entré Office -ohjelmistoa nyt noin vuoden ajan.

”Ohjelmiston tarve lähti siitä, että meillä on paljon tuntiperusteista laskutusta ja hirveä määrä tarvikenippeliä, jota kulkee asiakkaille. Halusimme helpottaa laskun tekoa niin, että tarvikkeet löytyisivät suoraan hinnastosta eikä olisi niin kauhea naputtelu laskujen kanssa”, kertoo yrittäjä Mika Kemppainen lähtötilanteesta.

Pajadatalta satuttiin soittamaan Kemppaiselle oikeaan aikaan, ja lopulta ohjelmiston valinnan ratkaisi tutun suositus.

”Puhelun jälkeen keskustelin tutun putkimiehen kanssa, joka käyttää tätä ohjelmistoa. Hän kehui ohjelmistoa hyväksi, joten otin Pajadataan uudestaan yhteyttä. Koska sain hyvän suosituksen, minulla ei ollut enää tarvetta vertailla eri ohjelmistoja”, Kemppainen perustelee.

Työmäärä väheni ja tiedot pysyvät varmassa tallessa

Vuoden Entré Office -käytön aikana ohjelmiston hyödyt ovat ehtineet tulla hyvin esille. Tärkeimmäksi niistä Kemppainen nimeää ajansäästön.

”Ero entiseen on ihan selkeä. Entré Office säästää aikaa todella paljon ja helpottaa työmäärässä – se on suurin hyöty. Joka riviä ei tarvitse naputtaa erikseen eikä lähetteitä tarvitse selata niin tarkkaan, kun hinnat tulevat suoraan ohjelmistosta. Asioita ei tarvitse enää etsiä manuaalisesti papereista. Vanhalla systeemillä tarvikkeiden hintojen hakemiseen ja rivien kirjoittamiseen meni paljon aikaa, kun jokaiselle laskulle tuli helposti sivun verran erilaisia tarvikkeita.”

”Tämä on vähentänyt työtunteja vanhaan systeemiin verrattuna. Edelleen täytyy toki olla koneella, mutta paperityöskentelyä on paljon vähemmän. Laskut lähtevät sähköisesti suoraan postituspalvelun kautta, sekin helpottaa arkea.”

Aiempiin ohjelmiin verrattuna Kemppainen osaa myös arvostaa Entré Officen web-pohjaisuutta.

”Yksi Entré Officen hyvistä puolista on se, että se toimii verkossa. Aikaisemmin käyttämäni koneella olevat laskuohjelmat ovat joskus tiltanneet, ja siinä on hävinnyt samalla tietoja. Nyt kaikki on Entré Officessa varmassa tallessa.”

Web-pohjaista ohjelmistoa on mahdollista käyttää päivän mittaan missä vain, vaikka työmaalla ja kohteesta toiseen siirryttäessä. Jokainen voi kuitenkin tehdä niin kuin arjessaan parhaaksi kokee, ja Kemppainen keskittää nämä hommat mieluummin tiettyyn osaan työpäivästä.

”Käytän Entré Officea yleensä työpäivän jälkeen, koska minulla ei ole tarvetta päästä sinne kesken päivän. Työmaalla keskityn työmaahan ja nämä asiat ovat sitten erikseen.”

Tuttavan suositus oli aiheellinen

Entré Officen käytettävyyteen Kemppainen on ollut tyytyväinen, samoin Pajadatan palveluun yleisesti.

”Ohjelmaa on näppärä käyttää. Jos kaikkea ei meinaa heti löytää, ohjelmassa on myös kohdat, joissa saa nimettyä ja luotua rivit tuotteille, joita ei löydy hinnastosta. Tiedän, että ohjelmasta saisi vielä enemmän irti, jos käyttäisi perehtymiseen enemmän aikaa.”

”Pajadatan tuesta on myös saanut hyvin apua. Minullakin on ollut välillä kysymyksiä, ja kun olen laittanut tukeen viestiä, sieltä on tullut nopeasti vastaukset.”

Sähkötyö M. Kemppaisen tarpeisiin Entré Office on siis vastannut odotusten mukaisesti.

”Putkimiestuttavani asettamat odotukset Entré Officesta ovat kyllä täyttyneet. Suosittelen ohjelmistoa aina, kun asia tulee puheeksi jonkun kanssa.”

Ota rohkeasti yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu