Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet listan kysymyksistä, joita kohtaamme usein työssämme. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi.

Kysymykset:

Miten saan kirjanpitäjän tarvitseman aineiston myynti- ja ostolaskuista?

Entréstä on tehty myyntilaskuintegraatiot Netvisorin, Procountorin ja Talenomin kirjanpitojärjestelmiin. Myös ostolaskujen osalta on toteutettu integraatioita, saat tarkemmat tiedot Entré-tuelta.

Aineiston saa myös tulostettua valikosta: Järjestelmä – Tulostuskeskus (Suoritukset, reskontraraportti, ostoreskontra). Mikäli haluat käyttää tiliöintiraportteja, lisäämme kirjanpitäjäsi toimittaman tilikartan tausta-asetuksiin.

Miten kokoan tuntilapun palkanlaskijalle?

Saat tulostettua kaikki tuntikirjaukset: Järjestelmä – Tulostuskeskus (Tuntikirjaukset). Voit tulostaa myös yksittäisen henkilön kirjaukset valitsemalla valikosta oikean henkilön.

Jos käytössäsi on Abax- tai Entré Vehicle- matkaseurantajärjestelmä, saat tuotua matkat kirjauksille valikosta Aika – Aikakirjaus – ”Tuo matkat”. Raportin saa tulostettua mm. CSV- tai XLS-muotoon.

Aineiston saa myös tulostettua valikosta: Järjestelmä – Tulostuskeskus (Suoritukset, reskontraraportti, ostoreskontra). Mikäli haluat käyttää tiliöintiraportteja, lisäämme kirjanpitäjäsi toimittaman tilikartan tausta-asetuksiin.

Miten toimitan tuntilaput palkanlaskijalle?

Tuntikirjaustiedoston lähettäminen suoraan palkanlaskijalle onnistuu suoraan järjestelmän tulostuskeskusesta, ”Sähköposti” – painikkeesta.

Miten tukkuhinnasto päivittyy?

Saamme useimpien toimittajien hinnastot suoraan ja nämä päivitetään automaattisesti kuun alussa. Muut hinnastot tulee toimittaa Entrén tuelle lisättäväksi (officetuki@pajadata.fi).

Miten päivitän omat alennukseni tukkutuotteille?

Omat alennukset on helppo päivittää itse. Saat tuotua toimittajakohtaiset alennukset valikosta Tuotteet – Toimittaja-alennukset. Alennustiedosto lisätään lataamalla painikkeesta ”Päivitä tiedostosta”. 

Miten löydän parhaiten etsimäni tarvikkeen tukkuhinnastosta?

Voit hakea tuotteita joko LVIS-koodilla, nimihaulla tai lukea viivakoodin tuotteen kyljestä. Hakiessasi yksittäistä tuotetta: kirjoita osa tuotenimestä tai -numerosta ja jää odottamaan, järjestelmä tuo näkyville tuotteet, jotka sisältävät kirjaamasi sisällön. Voit myös tuoda nopeammin isomman määrän tuotteita täsmähakuina avaamalla valikko ikkunaksi oikealta ylhäältä.

Kuinka ostolaskun tiedot siirretään laskutettavaksi asiakkaaltani?

Paras tapa siirtää ostolaskun tiedot on ilmoittaa tukullesi tilausnumero. Kun käsittelet ostolaskua e-laskulistalla tarkasta tilausnumeron sijainti ja hyväksy e-lasku ostolaskuksi. Näin rivit siirtyvät suoraan oikealle tilaukselle. Muokkaa rivejä tilauksella ja lähetä lasku asiakkaallesi nopeasti.

Mitä voin tehdä mobiilisovelluksella?

Ollessasi ohjelmiston pääkäyttäjä käytät sujuvasti ohjelmiston lähes kaikkia toimintoja myös mobiilisovelluksella. Asentajan roolissa pääset käyttämään työtilausten täyttöä ja tuntikirjauksia mobiilisovelluksellasi. 

Miten aloitan verkkolaskujen lähettämisen?

Ohjelmistossa käytetään verkkolaskuoperaattorina Maventaa. Avaa yrityksellesi Maventa-tili helposti verkossa. Mikäli tarvitset apua verkkolaskutuksen aloittamisessa, Pajadatan tuki auttaa mielellään.

Pyydä asiakkaaltasi heidän verkkolaskuosoitteensa, operaattoritunnus ja täydennä nämä ja laskutustapa asiakkaan tietoihin. Etenkin aluksi suosittelemme seuraamaan ohjelmiston liikennevaloja, joista näet laskun lähetyksen onnistuneen.

Miten liitän pankkiyhteyden ohjelmistoon?

Ohjelmistossa käytetään Web Service -kanavaa viitesuoritusten noutoon myyntireskontraan, sekä ostolaskujen maksamiseen. Pankkiyhteyden avaaminen tapahtuu pyytämällä Web Service -sopimuksen ja maksuliikennesopimusten avaamista omassa tilipankissasi. Pajadatan tuki auttaa sinua tarvittaessa sopimusten yksityiskohdissa. Sopimusten tekemisen jälkeen toimita saamasi pankkiyhteyskanavan tunnukset ja maksatustunnus ostolaskujen maksamista varten.

Miten lisään uuden työntekijän Entréen?

Uuden työntekijän lisääminen Entréen tapahtuu ohjelmiston vasemmasta palkista kohdasta ”Järjestelmä” – tämän alta ”Käyttäjät”. Valittavanasi on vaihtoehtot ”Entré tilaus”, ”Entré aika” ja ”Entré Työnjohtaja”. Näiden valinnat suosittelemme tekemään seuraavasti:

  1. Asentaja, joka kirjaa tilaukselle vain tunteja = Entré Aika
  2. Asentaja, joka kirjaa sekä tunteja että tarvikkeita = Entré Tilaus (tuntikirjaukset tulevat tämän valinnan mukana automaattisesti)
     
  3. Työntekijä, jolla tulee olla pääsy myös muihin toimintoihin (reskontra ym.) = Entré Työnjohtaja
  4. Työntekijä, jolla tarve päästä muuttamaan käyttöoikeuksia = Entré Työnjohtaja + ikkunan alareunan valinta ”pääkäyttäjä”

ERP-järjestelmän hyödyt: liikkuvan työn ohjaus ja sähköinen tuntikirjaus vaivattomasti

Hyvän ERP-järjestelmän hyödyt ovat kiistattomat. Selainkäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä Entré on erityisesti liikkuvaan työhön suunniteltu. Se on selkeä ja sitä on helppo käyttää mobiilisti missä ja milloin vain. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla säästät rutkasti aikaa ja helpotat työnohjausta ja projektinhallintaa.

Toimialakohtaisten toiminnallisuuksien ansiosta Entré mukautuu useiden eri toimialojen tarpeisiin. Toiminnanohjausjärjestelmämme on saanut erityiskiitoksia sen helppokäyttöisyydestä liikkuvassa työssä ja sähköisessä tuntikirjauksessa, sekä tukkutuotteiden laajasta kirjosta. Entrén avulla töiden aikataulutus ja töiden organisointi on helppoa muun muassa tarkastuslistoja käyttämällä. Kun näihin yhdistää vielä laskutuksen helppouden, on käsissäsi erittäin haluttu ERP-järjestelmä

Toiminnanohjausjärjestelmä pienyritykselle ja pk-yritykselle

Entré sopii monipuolisuutensa ja muokattavuutensa ansiosta niin isoille suuryrityksille kuin niin sanotuille yhden miehen pienyrityksillekin – ja kaikille siltä väliltä.

Pienyritysten tarpeisiin soveltuu joko Entré Yrittäjä tai Entré Yrittäjä Plus. Entré kasvaa ja laajenee tarvittaessa yrityksesi mukana.

Ota rohkeasti yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin löydetään teille yhdessä paras ratkaisu

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Entré – UKK

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.