Entré vehicle

Helppo tapa yrityksen ajojen hallintaan on paikantamisteknologian käyttöönotto

Sähköiset ajopäiväkirjat, työkalupaikannus, ajoneuvojen CO-päästöt ja paljon muuta!

Paikanna, taltioi ja huolehdi kilometrit

Entré Vehicle on sähköinen ajopäiväkirja, jota voi käyttää kätevästi selaimessa tai mobiilisovelluksen avulla. Ajopäiväkirjan ylläpito on verottajan vaatimus, jotta voidaan hyödyntää verovähennysoikeutta.

Ajopäiväkirjat onnistuvat nykyään helposti paikantamisteknologian avulla. Vehicle-laite liitetään OBD-mokkulan avulla tai portin puuttuessa, se voidaan kytkeä myös suoraan ajoneuvon akkuun. Tämä mahdollistaa ajopäiväkirjan suoran viennin sähköiseen muotoon. Kuljettajan oma käyttöliittymä tekee omien ja työajojen erottelun helpoksi ja vaivattomaksi.

Ajopäiväkirja

Mobiilisovelluksessa näet selkeästi viimeisimmät matkat, tänään ajamasi kilometrit sekä koko kuukauden ajetut kilometrit. Lisäksi voit tarkastella yksittäisiä ajomatkoja tai niiden yhteenvetoja, jopa vuositasolla. Sovelluksessa on myös mahdollisuus tarkastella kuukausittaista kilometrimäärää ja autosi CO2-päästöjä, joiden kehitystä voi vertailla kuukausitasolla.

Live kartta

Mobiilisovelluksemme avulla voit paikantaa autosi ja tarkastella sen sijaintia reaaliajassa Live-kartalta. Näin saat aina ajantasaisen tiedon autosi sijainnista.

Tool Tracking

Etsitkö työkalujasi? Kiinnitä Tool tracking -seurantalaitteemme työkaluihisi ja seuraa niitä reaaliajassa kartalla mobiilisovelluksen avulla. Pienikokoinen ja kestävä laite on suunniteltu helpottamaan omaisuuden hallintaa. Säänkestävä laite on helppo asentaa ilman erillistä koulutusta. Se hyödyntää GPS-verkkoa ja toimii saumattomasti yhdessä ajoneuvon GPS:n kanssa, tarjoten luotettavaa seurantaa.

Entré ERP käyttäjä

Entré-tuoteperheeseen kuuluva Entré Vehicle integroituu saumattomasti Entré-toiminnanohjauksen ja Ahlsell Officen kanssa. Paikannusteknologia tallentaa ajoreitin ja mittaa ajokilometrit, kun kuljettaja luokittelee ajon ja voi suoraan kohdistaa sen tietylle työtilaukselle. Tämä yksinkertaistaa prosesseja ja mahdollistaa kahden hyödyn saamisen yhdellä ratkaisulla: laskutettavat työajot ja verottajan vaatimusten täyttämisen ajopäiväkirjan osalta.

Miksi ajopäiväkirjaa tarvitaan?

Ajoneuvon verovähennysoikeus verottajan mukaan

Ajopäiväkirja on Suomessa pakollinen päivittäin ylläpidettävä asiakirja, kun ajoneuvoon liittyen halutaan tehdä verovähennyksiä.

(Verohallinnon mukaan yritysten on säilytettävä ajopäiväkirjoja 6 vuoden ajan, Verohallinto, 2019)

Lähteet: Verohallinto. 2019. Ajoneuvon ja sen käyttökulujen arvonlisävero. 27.2.2019. https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/verot-ja-maksut/arvonlisaverotus/ajoneuvon-ja-sen-kayttokulujen-arvonlisavero/. Viitattu 6.4.2022.

laitteen asentaminen ajoneuvoon

Nopea ja helppokäyttöinen liitäntä auton diagnostiikkapistorasiaan, joka yleensä sijaitsee ohjauspyörän alla. Asennus on vaivatonta ja käyttöönotto nopeaa.

Jos autoosi ei ole saatavilla OBD-liitäntää tai haluat kiinteän asennuksen muista syistä, tämä yksikkö voidaan asentaa moottoritilaan ja liittää suoraan akkuun.

Kuljettajan kirjautuminen

Jos useita kuljettajia käyttää samaa ajoneuvoa, tämä tunnistusmahdollisuus helpottaa henkilökunnan itsensä tunnistamista langattoman RFID-tunnisteen tai ID06-kortin avulla. Lukijan voi asentaa ajoneuvoon ilman tarvetta kiinteälle asennukselle, ja kuljettajat voivat rekisteröidä itsensä ennen ajoa yksinkertaisesti asettamalla oman RFID-tunnisteensa tai ID06-korttinsa lukijaan.

Entré Vehiclen oma kätevä mobiilisovellus on saatavilla sekä matkapuhelimille että tableteille. Sovelluksen avulla kuljettajat voivat vaivattomasti kirjata ja rekisteröidä matkansa, oli kyse sitten työsuhdeautosta tai hyötyautosta, ja tämä on mahdollista ajoneuvon tai rekisterinumeron perusteella. Sovellus on suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja sen visuaalinen ilme helpottaa sen käyttöä.

KIINNOSTUITKO?

LATAA ENTRÉ VEHICLE ESITE

Lataa ohjelmistoesite ja tutustu tarkemmin ohjelmiston ominaisuuksiin ja työntekijät huomioivaan työlogiikkaan.

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

Santeri Pohjola
Head of sales

040 705 1080
santeri.pohjola@pajadata.fi

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Entré Vehicle

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.