Nautitko käytännön haasteiden ratkaisemisesta, toisten auttamisesta ja itsenäisestä työskentelystä?

Kiinnostaako työskentely kansainvälisessä ohjelmistoyrityksessä?

Etsimme taloteknisten ja rakennusalojen ohjelmistotalo Pajadatalle sovellusasiantuntijoita (2 hlöä).

Sovellusasiantuntijana vastaat itsenäisesti uusien asiakkaidemme ohjelmiston toimitusprojekteista ja toimit tukihenkilönä projektin jälkeen. Toimit asiakaspäälliköidemme työparina. Huolehdit sovitun ohjelmistokokonaisuuden käyttöönoton ja koulutuksen niin, että asiakas kokee olevansa hyvissä käsissä.

Tarvitset työssäsi hyviä IT-taitoja. Sinun ei tarvitse osata ohjelmointia, mutta ymmärrys toimintalogiikasta auttaa sinua työssäsi. Pystyt omaksumaan uusia sovelluksia nopeasti etkä pelkää ottaa selvää, jos jokin on vierasta. Arvostamme lisäksi taloushallinnon ja/tai rakennusalan tuntemusta.

Pajadata tunnetaan laadukkaasta ja palvelualttiista ohjelmistotuesta. Meillä asiakkaita ei jätetä oman onnensa nojaan. Työilmapiirimme on rento ja yhteen hiileen puhaltaminen kuvastaa tekemistämme.

Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti joko Vantaan tai Tampereen toimistoillamme, mutta asuinpaikastasi riippuen työskentely on mahdollista myös Kuopiossa. Työtä voidaan tehdä myös osittain etänä.

Toimipisteemme Tampereella sijaitsee Tohloppijärven rannalla Tampereen Mediapoliksessa, Uudellamaalla olemme hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaan Aviapoliksessa ja Kuopiossa toimistomme on torimaisemissa.

”Olen ollut töissä Pajadatalla yli 18 vuotta. Edelleen lomien loputtua palaan töihin mielelläni.” – Joni ”Zico” Lehtonen, sovellusasiantuntija.

Odotamme sinulta:

Arvostamme lisäksi:

Tarjoamme:

Hae tehtävään rekrytointi-sivullamme tai lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen osoitteeseen ari.hintikka@pajadata.fi

Käsittelemme  hakemukset saapumisjärjestyksessä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 21.11.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Ari Hintikka p. 045 841 9295.

 

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Rekrytoimme: sovellusasiantuntijoita tukipalveluumme (2hlöä)(haku päättynyt)

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.