Julkaistu

Viekö kirjanpidon kanssa askarteleminen tehoa työpäivistäsi? Kuluvatko iltasi tilitoimistolle toimitettavien materiaalien lähettelyyn? Ota käyttöösi Pajadatan tilitoimistopalvelut, niin kaikki tarvittavat tiedot kulkevat näppärästi kirjanpitoon Xpaja-ohjelman kautta.

Helpoin vaihtoehto kirjanpitoon ja palkanlaskentaan Xpajan käyttäjille

Pajadatan palveluvalikoimaan on jo muutaman vuoden ajan kuulunut ohjelmiston lisäksi tilitoimistopalvelu, joka sisältää kirjanpidon ja palkanlaskennan. Kuten ohjelmistonkin, myös tilitoimistopalvelun ehdoton etu on se, että se on räätälöity juuri talotekniikka- ja rakennustoimialoille ja vastaa täsmälleen niiden tarpeisiin.

Tässä tilitoimistopalvelussa on erityisen hienoa se, että se toimii saman Xpaja-ohjelman kautta kuin yrityksen arjen toimintojen hallinta. Yrittäjän ei tarvitse erikseen toimittaa mitään kirjanpitäjälle.

Työpäivän jälkeen yrittäjän ei tarvitse enää aloittaa uutta työpäivää kirjanpidon parissa, vaan se puoli on luotettavasti rakennusalaa ymmärtävän tilitoimiston hallinnassa. Yrittäjällä ansaittu vapaa-aika on usein muutenkin vähissä, joten sitä kannattaa ottaa sieltä, mistä se on mahdollista.

Helppouden ja vaivattomuuden lisäksi tärkeä näkökulma tilitoimistopalvelun käyttämisessä on varmuus siitä, että kaikki tulee hoidetuksi oikein.

Taloushallinto sujuu kuin itsestään

Kun Xpajan asiakas käyttää Pajadatan tilitoimistopalveluita, sujuu se käytännössä näin helposti:

  1. Asiakas noutaa sähköiset ostolaskut Xpajan reskontraan ja tarkistaa niiden oikeellisuuden.
  2. Halutessaan asiakas voi myös kohdistaa ostolaskut työmaille.
  3. Pajadatan tilitoimisto huolehtii ostolaskujen tiliöinnistä sekä ALV-käsittelystä ja siirtää ostolaskut kirjanpitoon.

Siinä se sitten olikin! Yhteistyö ei välttämättä vaadi yrittäjältä muuta yhteydenpitoa tilitoimistoon päin, ellei mitään erityistä tule vastaan. Tarvittaessa tilitoimistoon on kuitenkin helppo olla yhteydessä soittamalla tai sähköpostia laittamalla.

Tiesitkö, että tulorekisteri tulee käyttöön ensi vuoden alusta?

Yrittäjän on oltava jatkuvasti perillä muun muassa verohallinnon ilmoituskäytännöistä, joihin tulee aika ajoin muutoksia. Seuraava iso muutos on tulorekisterin voimaan astuminen 1.1.2019.

Tulorekisteri on sähköinen tietokanta tulotiedoille ja sinne ilmoitetaan palkat joka maksupäivältä. Se tulee korvaamaan nykyisiä Verohallinnolle, työeläkelaitoksille ja työttömyysvakuutusrahastolle tehtäviä ilmoituksia.
Lisätietoa aiheesta löytyy Verohallinnon sivuilta ».

Kun yrittäjän kumppanina toimii kirjanpidon ammattilainen, kaikki vastaavanlaiset kirjanpitoon vaikuttavat muutokset tulevat huomioiduiksi asianmukaisesti. On selvää, ettei talotekniikka-alan yrittäjä ehdi perehtyä kirjanpidon koukeroihin, kun työtä riittää muutenkin. Silloin kun tilit ovat varmoissa ja osaavissa käsissä, voi yrittäjä keskittyä täysillä oman liikevaihdon kehittämiseen.

Lue lisää tilitoimistopalveluistamme täältä » ja kysy meiltä lisää!

Meidät tavoittaa numerosta 050 308 1508 tai sähköpostista myynti@pajadata.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu