Hinnoittelu

ohjelmistot taloteknisten ja rakennusalojen yrityksille

Tilinpäätös talotekniikka

MYYTÄVÄT TUOTTEET JA PALVELUT

OHJELMISTOVUOKRAT

Pajadatan ohjelmistot hinnoitellaan käyttäjämäärän ja käytössä olevien ominaisuuksien perusteella. Ohjelmistovuokramme ovat kilpailukykyisiä. Teemme myös räätälöintejä ja osatoimituksia tilauksesta.

Hinta-arvion ohjelmistovuokrasta saat laskurista alla.

Myytävät laitteet sähköisiin ajopäiväkirjoihin ja työmaan kulunvalvontaan

Myymme laadukkaita ajoneuvoihin kiinnitettäviä GPS-laitteita. Ajoneuvo- ja työkalupaikannukseen suunnitellut laitteet toimivat yhdessä Entré Vehicle- ohjelmistomme kanssa.  

 

Kulunvalvontalaitteet erikseen tai porttiin liitettynä, sekä RFID-tunnisteet kauttamme 

Liikennöinti ja muut käyttömäärään perustuvat maksut

Käyttömääriin perustuvat kustannukset:

  • Lähetyt verkkolaskut
  • Vastaanototetut verkkolaskut
  • Lähetetyt tekstiviestit
  • Perustason ylittävät dokumenttivarastot

Asennus, tuki- ja koulutuspalvelut

Ohjelmiston asennus- ja koulutuspalvelut hinnoitellaan työmäärään perustuen. Perustason koulutusten työaika-arviot tuotteittain:

  • KlarPris koulutukset alkaen 2-3 h
  • Entré Työmaajärjestelmän käyttöönotot määritellään erikseen
  • ERP-käyttöönotot määritellään erikseen
Asiakaspalvelumme NPS
0

Entré erp

Entré on selainkäyttöinen liikkuvaan työhön suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä.

Entré ERP:ä on helppo käyttää mobiilisti missä ja milloin vain. Toiminnanohjausjärjestelmämme Entré ERP:n hinnoittelu on edullinen ja selkeä, olipa yrityksesi useita henkilöitä työllistävä suuryritys tai pieni yhden hengen firma.

Kiinnostuitko? Lataa ohjelmistoesite ja tutustu tarkemmin ominaisuuksiin ja työntekijät huomioivaan työlogiikkaan. 

Entré
Entré yrittäjä

Pääkäyttäjä alk. 69€

/kk

Entré ERP

Pääkäyttäjä alk. 89€

/kk

Entré Enterprise

Hinnoitellaan erikseen

Entré Työmaajärjestelmä

Entré Työmaajärjestelmä on moderni työkalu työmaatietojen dokumentointiin, ilmotusvelvollisuuden hoitamiseen ja työmaiden arjen hallintaan. 

Kiinnostuitko? Lataa ohjelmistoesite ja tutustu tarkemmin ominaisuuksiin ja työntekijät huomioivaan työlogiikkaan. 

Entré Työmaajärjestelmä
Pääkäyttäjä alkaen

110€

/kk

Entré Työmaajärjestelmä  toiminnanohjausjärjestelmä hinnoitellaan aina erikseen muu kokonaisuus, käyttäjien lukumäärä ja halutut toiminnot huomioiden.

Kysy kulunseurantaan myös porttiratkaisua!

Lisäkäyttäjä pääjärjestelmään

42€

/kk

Entré Työmaajärjestelmä  toiminnanohjausjärjestelmä hinnoitellaan aina erikseen muu kokonaisuus, käyttäjien lukumäärä ja halutut toiminnot huomioiden.

Entré lisäpalvelut

Entrén lisäpalvelut, kuten  Vehicle ja  Expense ovat helppoja ottaa käyttöön ja voidaan käyttää joko yhdessä toiminnanohjaus- ja kirjanpito-ohjelman kanssa tai itsenäisinä sovelluksina.

Pankkiyhteys tai reskontralinkki Entré-ohjelmistoon tarjoaa kätevän tavan integroida pankkitilitiedot ja reskontrat Entré-järjestelmään. 

Näiden lisäpalveluiden avulla voit tehostaa liiketoimintaprosesseja, parantaa tiedonhallintaa ja optimoida yrityksesi toimintaa.

 

Entré vehicle

Tehosta ajoneuvojen hallintaa Entré Vehicle -ratkaisulla, joka yhdistää ajoneuvopaikannuksen ja sähköisen ajopäiväkirjan.

Tämä kevyt ja helppokäyttöinen sovellus auttaa seuraamaan ajoneuvojen sijaintia reaaliaikaisesti ja tallentaa automaattisesti ajotiedot, kuten matkat, polttoainekulutuksen ja kuljettajatiedot.

15€

/kk

Entré expense

Helpota matka- ja kululaskujen käsittelyä Entré Expense -sovelluksella. Tämä käyttäjäystävällinen sovellus mahdollistaa matka- ja kululaskujen tallentamisen, hallinnoinnin vaivattomasti. Voit helposti tallentaa kuitit, syöttää matkakulut.

Entré Expense tarjoaa joustavan ja nopean tavan käsitellä kululaskuja, mikä säästää aikaa ja vähentää virheitä

8,30€

/kk

Pankkiyhteys tai reskontralinkki entréen

Tarjoamme myös pankkiyhteyden tai reskontralinkin Entré-ohjelmistoon lisäpalveluna.

Tämä integraatio mahdollistaa sujuvan tiedonsiirron pankin ja Entré-järjestelmän välillä. Voit helposti synkronoida pankkitilitiedot ja kirjanpitotiedot Entréen, mikä säästää aikaa ja vähentää manuaalista työtä.

10,50€

/kk

Lisätietoja

Tarjoamme eri kokoisille yrityksille räätälöityjä paketteja, jokaisen yrityksen erilaisia ja yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi.

Pystymme integroimaan toiminnanohjausjärjestelmän kirjanpitäjäsi käyttämään järjestelmään, jolloin laskutustiedot siirtyvät ongelmitta järjestelmästä toiseen.

Toiminnanohjausjärjestelmä maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, kun ohjelmisto säästää rutkasti aikaasi varsinaiseen tuottavaan työhön sekä yritystoiminnan kehittämiseen.

Yrityksesi toiminta on kannattavaa, kun projektit pysyvät aikataulussa, budjetti kurissa ja tieto on yhdessä ja samassa paikassa reaaliaikaisesti.

Mikäli toimintasi oleellisesti matkan varrella muuttuu, lisätoimintoja tai käyttäjiä voidaan lisätä tai poistaa joustavasti. Vaikka olemme pyrkineet tekemään hinnoittelustamme mahdollisimman selkeän, ei sinun kuitenkaan tarvitse jäädä yksin pohtimaan toiminnanohjausjärjestelmän hintavaihtoehtoja.

Entré Työmaajärjestelmä ja Xpaja toiminnanohjausjärjestelmä hinnoitellaan aina erikseen muu kokonaisuus, käyttäjien lukumäärä ja halutut toiminnot huomioiden.

Ajoneuvopaikannukseen ja sähköisiin ajopäiväkirjoihin tehty Entré Vehicle, sekä kuitti- ja matkalaskusovellus Entré Expense ovat keveitä ottaa käyttöön ja toimivat joko yhdessä toiminnanohjauksen/kirjanpito-ohjelman kanssa tai yksittäisinä sovelluksina.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua ja varmistavat, että yrityksesi tarpeisiin löytyy taatusti paras ratkaisu. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Haluatko lisätietoja tuotteidemme hinnoittelusta?

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.

Pajadata koulutukset

Yhteydenottopyyntö myyntiin

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.