Entré

Taloteknisten ja rakennusalojen toiminnanohjausjärjestelmä Entrén paketit on suunniteltu skaalautumaan aina yhden henkilön laskutus, tukkuhinnasto ym. tarpeista suurempien projektien ja huoltoliiketoiminnan kokonaisuuksiin. Ohjelmistosta on kaikkiaan 5 erikokoisille yrityksille suunniteltua pakettia. Selainkäyttöisenä ohjelmistona etäkäyttö ja mobiiliapplikaatio kuuluvat kaikkiin ohjelmistopaketteihin. Lisäkäyttäjät hinnoitellaan erikseen.

 

Tutustu paketteihin

EDC Työmaajärjestelmä

Työmaajohtamisen erikoisohjelmiston, EDC Työmaajärjestelmän kokonaisuudet myydään alkaen 99 €/kk (ALV 0%). Ohjelman avausmaksun ja käyttöönottokoulutuksen kulut vaihtelevat järjestelmäratkaisun ja käyttäjämäärän mukaan. Tyypillisimmin ohjelmistoon liitettäviä palasia ovat esimerkiksi työmaadokumentoinnin tai kalustonhallinnan kokonaisuudet. Sähköisen kulunseurannan tarpeisiin suunniteltuja kulunseurantalaitteita myydään erikseen hintaan 299 € (ALV 0%).

Pyydä tarjous

Xpaja

Xpaja-ohjelmistoja on oikeastaan yhtä monta erilaista kuin asiakkaitammekin. Ohjelmistokokonaisuus rakennetaan osioista, joiden lisenssit voit hankkia joko omaksesi tai vuokrata. Xpaja on omiaan taloteknisten ja rakennusalojen toiminnanohjaustarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy erikseen tarjousta esimerkiksi tarjouslaskennan, työmaaseurannan tai myymälätoiminnan tarpeisiin!

Pyydä tarjous

Ota rohkeasti yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu