Hinnoittelu

Entré Office- ohjelmistopakettimme:

Ohjelmistomme hinnoittelu perustuu käyttäjätunnusten määrään ja käytössä oleviin ohjelmisto-ominaisuuksiin. Ohjelmistopakettia on mahdollista laajentaa joustavasti.

 

ALOITUSPAKETTI 59 € / KK (ALV 0%)

 • Laskutus ja myyntireskontra
 • Tukun hinnastot laskutuksessa
 • Työajan ja tarvikkeiden kirjaus työtilauksille

Ohjelmiston aloituspaketti on suunniteltu yhdestä muutamaan henkilöä työllistävien yritysten tarpeisiin. Aloituspaketti sisältää aina yhden yrittäjän/ylimmän johdon käyttäjätunnuksen. Aloituspakettiin voidaan liittää lisäksi haluttu määrä työntekijöiden mobiilityökaluja.

 

PERUSPAKETTI 109 € / KK (ALV 0%)

 • Laskutus ja myyntireskontra
 • Tukun hinnastot laskutuksessa
 • Työajan kirjaus
 • Työajan suunnittelu ja aikataulutus
 • Ostoreskontra
 • Pankkiyhteys
 • Tarjousten lähetys

Ohjelmiston peruspaketissa on kaikki LVI-, sähkö. ja rakennusurakoitsijan tarvitsemat perustyövälineet toimistotöihin. Peruspaketti sisältää aina yhden yrittäjän/ylimmän johdon käyttäjätunnuksen. Peruspakettiin voidaan liittää tarvittava määrä työntekijöiden mobiilityökaluja.

 

LISÄKÄYTTÄJÄT 40 € / KK (ALV 0%)

 • Kaikki ohjelmistokokonaisuuden toiminnot

TYÖNTEKIJÖIDEN MOBIILITYÖKALUT 15 € / KK (ALV 0%)

 • Omien työtilausten hallinta
 • Työohjeet ja ajo-ohjeet
 • Tarvikerivien lisäys
 • Työtuntien lisäys

 

EDC Työmaajärjestelmä

Työmaajärjestelmän hinta perustuu pääkäyttäjämäärään ja käytössä oleviin ominaisuuksiin.

Tutustu seuraaviin esimerkkiyrityksiin ja kysy meiltä ilmainen kartoitus yrityksesi tarpeisiin.

 

”Ramin Raksatyöt Oy”

6 omaa työntekijää ja yrittäjä Rami Rakentaja työhön osallistuvana työnjohtajana. Isommissa urakoissa käytetään lisäksi toisinaan aliurakoitsijoita ja vuokratyövoimaa.
Liikevaihto vaihtelee vuosittain 500 000 – 1 000 000 €
Toimialana rakennusalan aliurakointi isommalle rakennusliikkeelle.

”Työntekijäni kirjaavat tunnit talteen mobiililla, jotta voin laskuttaa pääurakoitsijaa. Kuvaamme puhelimella työvaiheet ja koostamme niistä raportin pääurakoitsijalle. Kaikki tiedot ovat kansioittain suoraan pilvessä heti työmaalta kirjattuna. En ole itse aina työmaalla. Valinnaisena lisänä paikannuksen avulla saan tarkastettua myös, että aliurakoitsijoideni laskuttamat tunnit ovat oikein, kun näen milloin ja missä heidän työntekijänsä ovat kirjauksensa tehneet.”

EDC Työmaajärjestelmä 99 € /kk (ALV 0%)

 

”Kaitsu ja Kaivuri Oy”

Maarakennustyöntekijöitä 10 henkilöä, 1 toimistotyöntekijä, yrittäjä Kaitsu toimii työnjohtajana, tarjouslaskijana ja toimitusjohtajana
Liikevaihtoluokka n. 3,5 M €
Yritys on kasvanut vuosittain n. 300 t € / vuosi

Maarakennustyöt ja omaa kuljetusliiketoimintaa. Satunnaista pääurakointia, pääasiassa aliurakointia.
”Työmaamme sijaitsevat hajallaan pitkin maakuntaa. Vietän itse työpäivistäni ison osan palavereissa ja puhelimessa. Arjen täytyy rullata tehokkaasti. Työmaajärjestelmän sähköinen työmaapäiväkirja, TR-mittaukset, sähköiset dokumentit ja sähköinen kulunvalvonta ja tuntikirjaukset auttavat, että tiedän missä mennään. Minä hyväksyn kaikki tunnit ja toimistotyöntekijäni hoitaa raportit palkanlaskentaan ja tekee meillä ilmoitukset verottajalle sähköisesti.”

EDC Työmaajärjestelmä 199 € /kk (ALV 0%)

 

”Rakennus ja Remontointi Oy”

Työntekijöitä 55
Liikevaihto n. 30 M €
Uudis- ja korjausrakentamista. Toimii pääurakoitsijana.

”Pääurakoitsijana käytämme kohteissamme sähköiseen kulunvalvontaan Valttikortteja kaikille aliurakoitsijoillemme. Tämä on koettu yksinkertaisimmaksi vaihtoehdoksi. Työntekijöiden kirjaukset tallentuvat henkilörekisteriin. Käytämme työmaidemme organisoinnissa Työmaajärjestelmän jana-aikataulutusta. Tämä on kevyt ja kätevä työväline siihen, että tiedämme porukan riittävän, kun toimistolla annamme tarjouksia kohteista. Kalustonhallinnan käyttöönotto on säästänyt meillä vuodessa tuhansia euroja, kun kaikki työntekijät kirjaavat kohteisiin tuodut työvälineet aina ylös. Meidän mittakaavassamme hukkuneille porakoneille tulee hintaa. Meillä on työmaajärjestelmästä kattava kokonaisuus. Oikeastaan kaikki sen ominaisuudet. Käytämme järjestelmää työmaaperehdytykseen, laatumittauksiin, dokumenttien hallintaan, tilaajavastuutietojen tarkastamiseen ja oikeastaan koko työmaa-arjen pyörittämiseen. ”

EDC Työmaajärjestelmä 630 € /kk (ALV 0%)

 

OHJELMISTON KÄYTTÖÖNOTON EI TARVITSE OLLA VAIKEAA!

 

Voit valita ohjelmistoasennuksen myös ”avaimet käteen” -periaatteella. Tällöin asiantuntijamme tulee tiloihinne tekemään teille ohjelman käyttövalmiiksi ja saatte samalla myös kattavan koulutuksen ohjelman käyttöön. Teemme halutessanne myös mm. asiakasrekisterien siirtoja vanhasta järjestelmästänne.

PERUSASENNUS 200 € (ALV 0%)

Sisältää ohjelmistoasennuksen, tukkuhinnastojen ja mahdollisten alennustiedostojen tuonnin, opastukset ja ohjeet. Lisäksi asiakasrekisterin siirto esimerkiksi Excel-tiedostosta.

 

AVAIMET KÄTEEN- ASENNUS 700 € (ALV 0%)

Avaimet käteen- asennus sisältää kokonaisen koulutuspäivän asiakkaan omilla aineistoilla. Koulutuspäivä voidaan järjestää myös asiakkaan omissa tiloissa, jolloin laskutamme matkakulut 0,60 €/km + päiväraha.

 

Xpaja – asiakaskohtaisesti räätälöity ohjelmisto

Xpaja-ohjelmistoja on oikeastaan yhtä monta erilaista kuin asiakkaitammekin. Ohjelmistokokonaisuus rakennetaan osioista, joiden lisenssit voit hankkia joko omaksesi tai vuokrata.

Kysy tarjous ohjelmistosta:

myynti@pajadata.fi