LVI-ohjelmisto pitää SL-Putki Oy:n arjen pyörät pyörimässä

SL-putken asiakasreferenssi pajadata

SL-Putki Oy on Kangasalta käsin toimiva yhden miehen putkiliike ja LVI-alan yritys, joka on palvellut asiakkaitaan ympäri Pirkanmaata jo vuodesta 2014. SL-Putken takan on yrittäjä Sami Lehtinen. Lehtisen päivät koostuvat hektisestä keikkatyöstä, jonka tueksi hän kaipasi kunnollista ja helppokäyttöistä LVI-alan ohjelmistoa, joka vähentäisi toimistotyötä.

Katso videolta SL-Putki Oy:n yrittäjän Sami Lehtisen kokemukset siitä, miten mobiilikäyttöinen laskutusohjelma on helpottanut keikkatyötä. Hyväksythän ensin sivuston evästeet nähdäksesi videon.

Laskutusohjelma kokemuksia keikkatyön lomasta

Lehtisellä oli yhdestä laskutusohjelmasta kokemusta jo ennestään.

“Yrityksen kun perustin 2014, niin pari vuotta menin sellaisella Windows-pohjaisella laskutusohjelmalla ja halusin muutosta siihen. Aiemmin käytössä ollut laskutusohjelma oli kotikonttorilla, tietokoneessa”, Lehtinen kertoo.

Hän toivoi, että uusi laskutusohjelma olisi mobiilikäyttöinen ja pilvipohjainen, jolloin se sopisi paremmin keikkatöihin. Lehtinen valitsi Entrén uudeksi laskutusohjelmaksi yritykselleen. Entrén ansiosta Lehtinen pystyy tekemään nykyään laskut vaikka jo heti työmaalla kohteen valmistuttua.

“Eli mä pystyn kohteessa tekemään kaikki laskurivit valmiiksi, hakemaan tuotetiedot laskulle, tarvittaessa jo lähettämään laskun siitä asiakkaalle”, Lehtinen kehuu.

Pajadatan näppärä laskutusohjelma on vapauttanut Lehtiseltä aikaa vapaa-ajan tekemiseen. Lehtinen on aktiivinen alueellinen vaikuttaja Instagramin World Plumbers-yhteisössä ja hän on lisäksi toiminut useita vuosia Ilveksen sponsorina. Nyt virtaa ja aikaa riittää töiden jälkeen muuhunkin kuin pakollisiin paperihommiin.

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto vaati opettelua - tuesta positiivisia Pajadata kokemuksia

Uuden toiminnanohjausjärjestelmän ja laskutusohjelman käyttöönotto vaatii toki aina opettelua. Pajadatan tuki on kuitenkin yrityksen tukena käyttöönottovaiheessa, sekä myöhemmin. Uuden ohjelman käytön opettelu kesti Sami Lehtiseltä lopulta noin viikon verran. “Ohjelmistoa käyttöön ottaessa mulla oli ongelmia tutustua uuteen ohjelmaan, mutta Pajadatalta sain hyvää tukea siihen. Pajadatan tuen kanssa sain hyvää apua myös iltaisin ohjelman opettelua ja ongelmia varten”, Lehtinen kertoo. “Pajadataa ja Entréä voin suositella LVI-alan yrittäjille ja keikkatöitä tekeville.” Olisiko Pajadatan ohjelmistoista apua sinunkin yrityksesi arjessa?

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

LVI-ohjelmisto pitää SL-Putki Oy:n arjen pyörät pyörimässä

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.