MITEN HELPOTTAA KESÄTYÖLÄISTEN PEREHDYTYSTÄ RAKENNUSTYÖMAALLA?

Kesätyöläisten perehdytys- pajadata

Kesä tulee ja sehän tarkoittaa sitä, että rakennustyömaatkin heräävät taas kunnolla talvihorroksestaan. Rakennustyömailla, kuten muillakin aloilla, se tarkoittaa myös sitä, että kesätyöntekijöiden perehdytys tulee ajankohtaiseksi. Kuinka voidaan varmistaa, että oikeat asiat tulee varmasti käytyä jokaisen kesähessun kanssa läpi ja voidaanko uuden työntekijän työn aloitusta jotenkin helpottaa? Lue, miten tuotteemme voivat olla apunasi niin perehdytyksessä kuin kesätyöläisten arjessa.

LAKISÄÄTEINEN PEREHDYTYS JA DOKUMENTOINTI ONNISTUU HELPOSTI ENTRÉ TYÖMAAJÄRJESTELMÄN AVULLA

Työturvallisuuslaki velvoittaa rakennustyömaan työnantajaa perehdyttämään työntekijä työhön. Työnantajan on lain mukaan annettava työntekijälle riittävät tiedot työpaikan haitta- ja vaaratekijöistä. Työntekijä tulee perehdyttää mm. työpaikan työolosuhteisiin, työ- ja tuotantomenetelmiin sekä työssä käytettäviin työvälineisiin ja niiden oikeaan käyttöön sekä turvallisiin työtapoihin. Ja tämän lisäksi perehdyttämisestä täytyy olla mustaa valkoisella.

Henkilön perehdyttäminen voidaan dokumentoida ja tallentaa Pajadatan Työmaajärjestelmään sähköisellä perehdyttämislomakkeella. Kun uuden työntekijän perehdytys on tehty, voidaan kultakin osapuolelta ottaa sähköinen allekirjoitus kätevästi älypuhelimella tai tabletilla, tai tarvittaessa tulostaa allekirjoitusta varten. Työmaajärjestelmään tallennat myös näppärästi työntekijöiden pätevyystiedot. Tiedot perehdytyksistä ja pätevyyksistä, kuten myös kulkuluvista ja paikallaolosta ovat ajan tasalla, tallessa ja tarvittaessa nopeasti todennettavissa työsuojelutarkastajalle.

SELAIMESSA JA MOBIILIAPPLIKAATIONA TOIMIVA TYÖMAAJÄRJESTELMÄ HELPOTTAA TYÖNTEKIJÄN ARKEA

Pajadatan Työmaajärjestelmä helpottaa työntekijänkin arkea, olipa kyseessä vakituinen työntekijä tai kesäapuri. Järjestelmän käyttö ei vaadi erityisiä tietotekniikkataitoja. Olemme saaneet erityiskehuja, että Työmaajärjestelmämme on niin helppo käyttää, että ei tarvitse välttämättä kunnolla edes suomenkieltä osata ja silti käytön omaksuu helposti osaksi omaa työtä.

Työmaajärjestelmään tehtävät kirjaukset ja tarkistuslistat helpottavat kesätyöläisen työn aloitusta, kun tarvittavat dokumentit ovat koko ajan helposti saatavilla. Työmaajärjestelmän sähköinen tuntikirjaus varmistaa, että tuntitiedot siirtyvät palkanlaskentaan ilman virheitä, ja näin palkkakin tulee tilille ajallaan ja oikein.

Tutustu Työmaajärjestelmän monipuolisiin ominaisuuksiin tarkemmin ja lataa ilmainen esite: 

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

MITEN HELPOTTAA KESÄTYÖLÄISTEN PEREHDYTYSTÄ RAKENNUSTYÖMAALLA?

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.

MITEN HELPOTTAA KESÄTYÖLÄISTEN PEREHDYTYSTÄ RAKENNUSTYÖMAALLA?

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.