Mobiilisti tehtävä kirjaus­mahdollisuus pitää työmaan hallinnassa

XPAJAN OMINAISUUDET MUKANA TYÖMAALLA

Työmaa on se paikka, jossa talotekniikka- ja rakennusalan ammattilaiset ovat parhaimmillaan. Mukana kulkevat kirjaustoiminnot säästävät heidät toimistohommilta – ja samalla hyötyy koko yritys

Rakennus- ja asennustyö tapahtuu työmaalla, ei toimistossa. Kun työstä halutaan mahdollisimman sujuvaa, myös asentajien tarvitsemien työaika- ja materiaalikirjaustoimintojen on oltava saatavilla siellä, missä työ tehdään. Xpajan Entré Portal -mobiiliversiolla nämä toiminnot ovat käytettävissä koko ajan oman työn ohessa eikä työpäivän jälkeen tarvitse enää kirjausten takia ajaa toimistolle.

Työaikaa ja käytettyjä materiaaleja on kirjattava järjestelmään päivittäin, joten sen täytyy onnistua helposti. Se ei se saa vaikeuttaa tekemistä, vaan päinvastoin sen on tehtävä arjesta sujuvampaa. Jokainen työntekijä haluaa varmasti keskittyä omaan ydinosaamiseensa sen sijaan, että kuluttaisi suuren määrän arvokasta työaikaansa toissijaisiin hommiin, kuten työaikakirjauksiin.

Xpajan asiakkaat voivat asentaa näppärän Entré Portal -sovelluksen asentajien omille mobiililaitteille, kännyköille tai tableteille lataamalla ohjelman Google Play -kaupasta tai App Storesta. Sen avulla Xpajan tärkeimmät arjessa tarvittavat ominaisuudet ovat saatavilla työmailla missä päin tahansa.

Entré Portalin ansiosta työaikakirjaukset onnistuvat kätevästi jo työmaalla. Systeemi toimii kuin perinteinen tuntilappu, mutta se on korvattu mobiilitoiminnolla. Tuntien lisäksi työmaalta käsin on myös helppo kirjata käytetyt tarvikkeet muistiin suoraan järjestelmään, joten tarvikkeita ei jää laskuttamatta unohdusten tai hävinneiden paperilappujen takia. Kun urakka sitten on valmis, se voidaan laskuttaa saman tien, kun kaikki siihen tarvittavat tiedot ovat jo ylhäällä järjestelmässä.

Mobiilisti toimiva toiminnanohjausjärjestelmä säästää aikaa, mutta samalla se säästää myös paperia. Paperisia tarvike- ja tuntilistoja ei nimittäin enää tarvita, vaan tiedot ovat ajantasaisesti tallessa ohjelmistossa. Samalla tiedonkulku paranee ja virheiden mahdollisuus pienenee, kun turhat välivaiheet tietojen kirjaamisessa jäävät pois. Kaikki tallentuu suoraan sinne, minne kuuluukin.

REAALIAIKAISUUS KIRJAUKSISSA PITÄÄ YRITYKSEN SUUNNAN OIKEANA

Työmailla tehtävät reaaliaikaiset kirjaukset mahdollistavat ajantasaisuuden koko yrityksen toiminnan seuraamisessa, mikä on suuri etu yrityksille. Näin esimerkiksi toimistolla työskentelevät ovat aina perillä siitä, mitä työmaalla tapahtuu – ja jo työpäivän päätteeksi järjestelmästä saa paikkansapitävän raportin työmaan kustannuksista.

Mitä tiiviimmin yrityksessä ollaan perillä siitä, miten projektit etenevät, sitä paremmat mahdollisuudet on niiden tehokkaaseen ja onnistuneeseen läpivientiin. Jos jotain korjattavaa huomataan, tilanteeseen voidaan reagoida välittömästi. Kehittämistä on mahdollista tehdä saman tien eikä vasta pitkällä viiveellä.

Yrityksillä on yhtä aikaa käynnissä useita työmaita, ja niiden kaikkien vaiheista on oltava jatkuvasti selvillä. Kun jokaisen työmaan tiedot ovat ajan tasalla toiminnanohjausjärjestelmässä, resurssien käytön suunnittelua on helpompi ja varmempi tehdä, niin yksittäisten projektien kuin yrityksen koko liiketoiminnankin osalta.

 

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Mobiilisti tehtävä kirjaus­mahdollisuus pitää työmaan hallinnassa

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.