Ohjelmistotalo Pajadata Oy tarjoaa ratkaisut ammattilaisten tarpeisiin

Ohjelmistotalo Pajadata Oy – Luotettava ratkaisukumppani ammattilaisten tarpeisiin

Pajadata Oy on kotimainen vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ohjelmistoratkaisuja rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Vankka kokemuksemme ja pitkäaikainen toimintamme ovat tehneet meistä luotettavan kumppanin monille asiakkaillemme Suomessa. Missiomme on helpottaa ja mahdollistaa asiakasyritystemme menestys tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja heille sopivalla tavalla. Pajadata.fi -sivustolla voit tarkemmin tutustua palveluihimme. Toimistomme sijaitsevat strategisesti Tampereella, Vantaalla ja Kuopiossa, mikä mahdollistaa laajan toimialueen. Uskomme vahvasti yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa ja keskitymme kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme niin, että ne vastaavat rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisten tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tarjoamme?

Ammattitaitoisen asiantuntijatiimin avulla pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman erilaisia ohjelmistotuotteita ja palveluja, jotka on räätälöity vastaamaan rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisten tarpeisiin. Palveluvalikoimamme kattaa kaiken tarvittavan aina ohjelmiston suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta aina koulutukseen ja tekniseen tukeen asti. Pajadatan ratkaisut soveltuvat niin pienille yhden henkilön yrityksille kuin suurille yli sata henkilöä työllistäville organisaatioille. Uskomme, että joustavuus ja skaalautuvuus ovat avaintekijöitä onnistuneessa ohjelmistotuotteessa, joten panostamme tuotteidemme kehittämiseen ja päivittämiseen jatkuvasti. Tavoitteenamme on tarjota ratkaisuja, jotka helpottavat asiakasyritystemme arkea ja auttavat heitä menestymään. Yrityksemme on sitoutunut asiakaslähtöiseen lähestymistapaan, jossa kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia herkällä korvalla. Haluamme ymmärtää asiakasyritystemme liiketoimintaa ja mahdollistaa heille kilpailuedun nykyaikaisten ohjelmistoratkaisujemme avulla. Asiakkaanamme sinulla on myös käytettävissäsi ammattitaitoinen tukitiimi, joka auttaa sinua kaikissa teknisissä kysymyksissä ja tarjoaa tarpeen vaatiessa koulutusta ohjelmistojemme käyttöön.

Vahva tausta ja jatkuva kehitys

Osana pohjois-eurooppalaista konsernia Pajadata Oy:llä on vahva tausta ja vankka osaaminen ohjelmistokehityksen alalla. Palvellessamme asiakkaitamme yli 25 vuoden kokemuksellamme, olemme kasvaneet merkittäväksi toimijaksi Suomen ohjelmistotaloissa. Panostamme jatkuvasti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja pysymme ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja vaatimuksista. Laaja asiakaskuntamme, joka koostuu noin 1400 yrityksestä on osoitus luottamuksesta, jota asiakkaamme tuntevat meitä kohtaan. Yhteistyön kautta tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiämme menestymään toimialallaan tarjoamalla kestäviä ja tehokkaita ohjelmistoratkaisuja ammattilaisten tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Ohjelmistotalo Pajadata Oy tarjoaa ratkaisut ammattilaisten tarpeisiin

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.