Opas taloteknisten alojen hinnoitteluun

Opas: Kannattavuus taloteknisillä aloilla

Miten hyvin olet perillä yrityksessä kannattavuudesta? Millaisia vaaran paikkoja työtilausten hinnoittelussa piilee? Entä miten olet varautunut yllätyksiin? Lataa opas ja tunnista oman yrityksesi kehityskohteet.

Opas huoltokohdehallinnan kehittämiseen

Mietitäänkö teillä huoltokohdehallinnan uudistamista?

Kokosimme vinkit, joiden avulla viet yrityksesi huoltokohdehallinnan asteen verran ammattimaiselle tasolle.

Poimi yrityksellesi hyvät käytännöt parantaaksesi niin asiakkaittesi kuin työntekijöidesikin tyytyväisyyttä.

 

Ohjelmistovaihdon ABC

Haluaisitko vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmääsi, mutta vaihtamiseen liittyvä prosessi hirvittää? Ennen vaihtopäätöstä, haluaisitko tietää miten ERP:n vaihto käytännössä tapahtuisi?

Kokosimme yhteen Ohjelmistovaihdon ABC:n, mitä tulee ottaa huomioon ohjelmistoa vaihtaessa ja missä järjestyksessä mikäkin asia kannattaa hoitaa. Lataa ilmainen opas ja muistilista yrityksellesi!

Huom! Lista ei ole niin pitkä, kuin luulet.

Entré esite

Entré on selainpohjainen LVIS-alan yrityksen arjen johtamisen työväline, jonka avulla toimistotyösi hoituvat kätevästi ja nopeasti asennustöiden ja tukkukäyntien ohessa. Lataa tästä esite luettavaksi.

Xpaja – Se helpoin tapa tehostaa yrityksen toimintaa

Xpaja on markkinoiden helppokäyttöisin ja asiakaslähtöisin ohjelmisto talotekniikan ja rakentamisen ammattilaisille. Kokosimme kaikki Xpajan ominaisuudet yksien kansien sisään. Lataa opas ja tutustu!

Entré Työmaajärjestelmä -esite

Entré Työmaajärjestelmä on moderni työkalu työmaatietojen dokumentointiin, ilmoitusvelvollisuuden hoitamiseen ja työmaiden arjen hallintaan. Lataa esite ja tutustu tarkemmin!

Entré Expense -esite

Entré Expense on ratkaisu hukkuneille kuiteille ja myöhästyneille matkalaskuille. Palkanlaskentaan ja kirjanpitojärjestelmiin integroituvaa sovellusta on helppo käyttää vaikkapa autossa – heti matkan tai oston jälkeen.

Entré Vehicle -esite

Entré Vehicle on sähköinen ajopäiväkirjasovellus ja laite. Auton akkuun tai OBD-lukijaan liitettävä laite piirtää ajoneuvon ajoreitin automaattisesti.

Pakolliset kirjaukset helpommin, tutustu!