Oppaat ja esitteet

Tältä sivulta löydät Pajadatan julkaisemat maksuttomat oppaat ja ohjelmistoesitteet.

Maksuton opas: Ohjelmistovaihdon ABC

Haluaisitko vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmääsi, mutta vaihtamiseen liittyvä prosessi hirvittää? Ennen vaihtopäätöstä, haluaisitko tietää miten ERP:n vaihto käytännössä tapahtuisi?

Kokosimme yhteen Ohjelmistovaihdon ABC:n, mitä tulee ottaa huomioon ohjelmistoa vaihtaessa ja missä järjestyksessä mikäkin asia kannattaa hoitaa. Lataa ilmainen opas ja muistilista yrityksellesi!

Huom! Lista ei ole niin pitkä, kuin luulet.

Entré Office esite

Entré Office on selainpohjainen LVIS-alan yrityksen arjen johtamisen työväline, jonka avulla toimistotyösi hoituvat kätevästi ja nopeasti asennustöiden ja tukkukäyntien ohessa. Lataa tästä esite luettavaksi.

Xpaja – Se helpoin tapa tehostaa yrityksen toimintaa

Xpaja on markkinoiden helppokäyttöisin ja asiakaslähtöisin ohjelmisto talotekniikan ja rakentamisen ammattilaisille. Kokosimme kaikki Xpajan ominaisuudet yksien kansien sisään. Lataa opas ja tutustu!

EDC Työmaajärjestelmä -esite

EDC Työmaajärjestelmä on moderni työkalu työmaatietojen dokumentointiin, ilmoitusvelvollisuuden hoitamiseen ja työmaiden arjen hallintaan. Lataa esite ja tutustu tarkemmin!

Näin mobiilisti toimiva ohjelmisto tehostaa arkeasi

Lataa ilmainen oppaamme ja lue miten voit tehostaa liiketoimintaasi mobiilisti toimivan ohjelmiston avulla.

5_tapaa_tehostaa

5 tapaa tehostaa talotekniikka yrityksen toimintaa

Kokosimme tähän oppaaseen asioita, jotka pitkän kokemuksemme perusteella ovat olennaisimpia talotekniikka-alan ohjelmiston valinnassa.

Maksuton opas: Entré Portal -pikaopas

Entré Portal tekee työtilausten hallinnasta entistä helpompaa ja joustavampaa. Sen avulla asentajat saavat kirjattua työmailla käytetyt materiaalit sekä työaikansa järjestelmään saman tien. Lue lisää oppaastamme!