Maksuton opas: Ohjelmistovaihdon ABC

Haluaisitko vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmääsi, mutta vaihtamiseen liittyvä prosessi hirvittää? Ennen vaihtopäätöstä, haluaisitko tietää miten ERP:n vaihto käytännössä tapahtuisi?

Kokosimme yhteen Ohjelmistovaihdon ABC:n, mitä tulee ottaa huomioon ohjelmistoa vaihtaessa ja missä järjestyksessä mikäkin asia kannattaa hoitaa. Lataa ilmainen opas ja muistilista yrityksellesi!

Huom! Lista ei ole niin pitkä, kuin luulet.

Entré esite

Entré on selainpohjainen LVIS-alan yrityksen arjen johtamisen työväline, jonka avulla toimistotyösi hoituvat kätevästi ja nopeasti asennustöiden ja tukkukäyntien ohessa. Lataa tästä esite luettavaksi.

Xpaja – Se helpoin tapa tehostaa yrityksen toimintaa

Xpaja on markkinoiden helppokäyttöisin ja asiakaslähtöisin ohjelmisto talotekniikan ja rakentamisen ammattilaisille. Kokosimme kaikki Xpajan ominaisuudet yksien kansien sisään. Lataa opas ja tutustu!

EDC Työmaajärjestelmä -esite

EDC Työmaajärjestelmä on moderni työkalu työmaatietojen dokumentointiin, ilmoitusvelvollisuuden hoitamiseen ja työmaiden arjen hallintaan. Lataa esite ja tutustu tarkemmin!

Entré Expense -esite

Entré Expense on ratkaisu hukkuneille kuiteille ja myöhästyneille matkalaskuille. Palkanlaskentaan ja kirjanpitojärjestelmiin integroituvaa sovellusta on helppo käyttää vaikkapa autossa – heti matkan tai oston jälkeen.