Pajadata ja East Dataconst yhdistävät toimintonsa

Pajdata ja East Dataconst

Pajadata Oy, yksi Suomen suurimmista rakennus- ja talotekniikka-alan ohjelmistotaloista ja East Dataconst Oy, moderneja ohjelmistoratkaisuja rakennusteollisuuteen toimittava yritys, ovat yhdistäneet toimintonsa tarjotakseen kokonaisvaltaisia ohjelmistoratkaisuja ja tiedonhallintaa rakennusalalle.

Järjestelyn tuloksena syntyy ratkaisu, joka yhdistää saumattomasti Pajadatan monipuoliset ja asiakaslähtöiset toiminnanohjausjärjestelmät sekä East Dataconst Oy:n modernit selain- ja mobiilipohjaiset ratkaisut.

East Dataconst Oy on jo pitkään tarjonnut työmaille sähköisiä pilvipalvelupohjaisia työkaluja sekä palveluita, jotka digitalisoivat ja tehostavat toimintaa. Asiakkaat ovat olleet vahvasti mukana kehitystyössä toiminnan alusta saakka. ”Järjestely tuo hyötyjä asiakkaillemme sekä varmistaa ohjelmistojen kehityksen myös tulevaisuudessa”, sanoo East Dataconst Oy:n toimitusjohtaja Samu Collan.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme East Dataconst Oy:n Työmaajärjestelmän osaksi ohjelmistovalikoimaamme. Hankinnan ansioista voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ratkaisuja työmaiden hallintaan”, toteaa Pajadata Oy:n toimitusjohtaja Sanna Haanpää

Pajadata on jo 25 vuoden ajan keskittynyt palvelemaan talotekniikka- ja rakennusalan yrityksiä Xpaja ja Entré Office -toiminnanohjausjärjestelmillään. ”Kuulumme Hantverksdata-konserniin ja olemme Pohjoismaiden markkinajohtaja tämän toimialan ohjelmistoratkaisuissa. Vahva panostuksemme tuotekehitykseen takaa sen, että parhaan toimialaosaamisen lisäksi meillä on tulevaisuudessakin markkinoiden monipuolisimmat ja moderneimmat ohjelmistoratkaisut”, vakuuttaa Sanna Haanpää.

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Pajadatan toimistot sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, toimialueena on koko Suomi. Pajadata kuuluu Hantverksdata-konserniin, joka on Pohjoismaiden markkinajohtaja rakentamisen ja talotekniikan ohjelmistoratkaisuissa. 

East Dataconst Oy on vuonna 2013 perustettu ohjelmistotalo, joka tarjoaa sähköisiä pilvipalvelussa toimivia työkaluja rakentamisen ammattilaisille. East Dataconst Oy:n toimisto sijaitsee Kuopiossa, toimialueena koko Suomi. 

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Pajadata ja East Dataconst yhdistävät toimintonsa

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.