Pajadata: Ohjelmistoratkaisut rakentamiseen ja talotekniikkaan

Tutustu Pajadatan ohjelmistokehitykseen rakennus- ja talotekniikan ammattilaisille

Pajadata Oy on yli 30 vuoden kokemuksen omaava ohjelmistotalo, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita ohjelmistokehityspalveluita rakennus- ja talotekniikan ammattilaisille. Palvelemme erikokoisia yrityksiä ympäri Suomen, ja asiakaskuntamme koostuu noin 1400 yhteistyökumppanista, jotka toimivat pääasiassa LVI- ja sähköurakoinnin parissa.

Asiakkaillemme tarjoamme monipuolisia ohjelmistokehityspalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan niin pienten kuin suurtenkin toimijoiden tarpeita. Tuotteidemme kehityksessä pidämme aina silmällä alan vaatimuksia, jotta voimme helpottaa asiakkaidemme arkea ja tukea heidän liiketoimintansa kasvua. Tavoitteenamme on olla luotettava kumppani, joka tarjoaa intuitiivisia ja moderneja ohjelmistoratkaisuja rakennus- ja talotekniikan asiantuntijoiden tarpeisiin.

Monipuoliset palvelut ja vahva tuki taustalla

Pajadatan palvelutarjonta kattaa laajan valikoiman ohjelmistokehityspalveluita, jotka on suunniteltu rakennus- ja talotekniikan ammattilaisten erityisvaatimuksiin. Tarjoamme esimerkiksi työkaluja projektien hallintaan, suunnitteluun, laskutukseen ja aikataulutukseen. Lisäksi meiltä löytyy integroitavia ratkaisuja materiaalien hallintaan, asiakastietojen käsittelyyn ja moniin muihin tarpeisiin.

Pajadatan vahvuus perustuu myös taustalla vaikuttavaan vankkaan pohjoiseurooppalaiseen konserniin, joka tarjoaa pääsyn laajaan asiantuntemukseen ja kansainvälisiin verkostoihin. Tämä takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja pysyä ajan tasalla alan kehityksessä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja tuoda suomalaiselle rakennus- ja talotekniikka-alalle uusia innovaatioita.

Lisätietoja ja yhteydenotot

Kutsumme sinut tutustumaan Pajadatan ohjelmistokehityspalveluihin ja -ratkaisuihin tarkemmin kotisivuillamme. Sivustoltamme löydät myös yhteystiedot, joiden kautta voit ottaa meihin suoraan yhteyttä tai tiedustella lisää palveluistamme. Olemme valmiita neuvomaan sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ohjelmistokehitysratkaisun rakennus- ja talotekniikan alalle. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Katso lisää: www.pajadata.fi

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Pajadata: Ohjelmistoratkaisut rakentamiseen ja talotekniikkaan

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.