Pajadata: Ohjelmistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille

Rakennus- ja talotekniikka-alan erikoistuneet ohjelmistot ammattilaisille

Pajadatan kattavat ja luotettavat ohjelmistot rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaisille ovat kehittyneet yli 30 vuoden kokemuksen myötä. Ohjelmistoyrityksemme, joka on perustettu vuonna 1994, tarjoaa palveluitaan koko Suomen alueella kolmen toimipisteemme – Tampereella, Vantaalla ja Kuopiossa – ansiosta. Pohjoiseurooppalaisen konsernimme tukemana pystymme tarjoamaan laadukkaita ja nykyaikaisia ohjelmistoratkaisuja.

Ohjelmistomme, jotka on suunniteltu erityisesti LVI- ja sähköurakoitsijoiden tarpeisiin, ovat jo yli 1400 yrityksen käytössä, ja nämä yritykset toimivat pääasiassa kyseisillä toimialoilla. Tarjoamme palveluitamme kaikenkokoisille yrityksille, pienistä yksinyrittäjistä suuriin, satoja työntekijöitä työllistäviin organisaatioihin. Pajadatan tavoitteena on kehittää ohjelmistoja, jotka tekevät asiakkaidemme työpäivistä sujuvampia ja tukevat heidän liiketoimintansa kasvua kilpailullisessa ympäristössä.

Pajadatan ohjelmistopalvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa. Kokenut tiimimme on aina valmiina täyttämään asiakkaidemme tarpeet. Erikoistumisemme rakennus- ja talotekniikka-alaan mahdollistaa alan vaatimusten ja haasteiden syvällisen ymmärtämisen, mikä puolestaan mahdollistaa kohdennettujen ja tehokkaiden ohjelmistoratkaisujen tarjoamisen.

Pajadata – menestyksesi tukipilari

Pajadatan toiminnan ytimessä on asiakasyritystemme menestyksen edistäminen. Kehitämme jatkuvasti ohjelmistoratkaisujamme, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa ja harjoittaa sitä tuottavasti. Tarjoamme käyttäjäystävällisiä ja intuitiivisia ohjelmistoja, jotka auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja optimoimaan liiketoimintaansa. Innovatiivinen kehitystyömme takaa, että pysymme ajan hermolla toimialan muutoksissa ja voimme tarjota ajanmukaisia ratkaisuja. Olemme ylpeitä monipuolisesta asiakaskunnastamme, joka kattaa niin pienet kuin suuret yritykset. Ohjelmistoratkaisumme tuovat konkreettista hyötyä asiakasyritystemme päivittäiseen työhön. Olemme aina valmiita auttamaan ja tukemaan asiakkaitamme, mikä tekee Pajadatan luotettavaksi ja päteväksi yhteistyökumppaniksi.

Lisätietoja palveluistamme löydät helposti verkkosivuiltamme. Vieraile osoitteessa www.pajadata.fi ja lähetä meille yhteydenottopyyntö – olemme valmiina palvelemaan sinua!

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Pajadata: Ohjelmistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.