Pajadata Oy: Innovatiiviset ohjelmistoratkaisut rakennusalalle

Pajadata Oy: Innovatiiviset ohjelmistoratkaisut rakennusalalle

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu suomalainen ohjelmistotalo, joka keskittyy tarjoamaan innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Pajadata toimii tietotekniikan ja ohjelmistokonsultoinnin alalla ja on tiiviisti osa suomalaista rakennusalaa. Tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten tarpeisiin, Pajadata auttaa asiakkaitaan parantamaan arjen sujuvuutta ja menestymään kilpailussa.

Toimistomme sijaitsevat strategisesti Tampereella, Vantaalla ja Kuopiossa, mistä käsin palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella. Nykyisin meillä on jo yli 1400 yritysasiakasta, joista lähes 1000 toimii LVI- ja sähköurakointialalla. Ymmärrämme eri yritysten tarpeet ja pystymme skaalautuvuuden ansiosta palvelemaan niin yhden hengen yrityksiä kuin suurempia, jopa 100 henkilöä työllistäviä yrityksiä. Olemme ylpeitä siitä, että kehitämme ja tarjoamme aina asiakkaidemme tarpeet huomioivia ohjelmistoratkaisuja, jotka helpottavat ja tehostavat heidän päivittäistä työtään.

Kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut ammattilaisten tarpeisiin

Pajadatan palvelut rakentuvat vahvan osaamisemme ja pitkäaikaisten asiakassuhteidemme varaan. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on meille sydämen asia, ja pyrimme aina ymmärtämään heidän liiketoimintansa haasteita ja tarpeita. Tämä mahdollistaa meidän kehittää ratkaisuja, jotka vastaavat juuri heidän tarpeisiinsa.

Oli kyseessä sitten projektien hallinta, tarjouslaskenta tai tuntikirjanpito, tarjoamme monipuolisia ohjelmistoja, jotka helpottavat ammattilaisten arkea. Ohjelmistot ovat helppokäyttöisiä, mutta samalla tarjoavat kattavat ominaisuudet ja mahdollistavat tehokkaan asioiden hallinnan. Lisäksi panostamme ohjelmistojemme toimivuuteen ja ajantasaisuuteen, jotta ne vastaisivat alan viimeisimpiä vaatimuksia ja standardeja.

Kun valitset Pajadatan ohjelmistoratkaisut yrityksesi tarpeisiin, valitset luotettavan ja kokeneen kumppanin, jolla on pitkäaikainen kokemus rakennusalalta. Arjen helpottaminen ja menestymisen mahdollistaminen ovat aina johtoajatuksena työssämme. Tutustu lisää tarjontaamme kotisivuillamme osoitteessa www.pajadata.fi ja ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinun yrityksesi tarpeista ja löydetään yhdessä paras ratkaisu.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Pajadata Oy: Innovatiiviset ohjelmistoratkaisut rakennusalalle

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.