Pajadata uudistui!

Olemme olleet osana kehittämässä asiakaskuntamme liiketoimintaa jo pitkään. Konsernimme on toiminut alalla peräti jo 45 vuoden ajan. Yhtiömme ilme koki uudistuksen viimeksi 10 vuotta sitten, kun liityimme osaksi Hantverksdata-konsernia, Pohjoismaiden johtavaa rakennusalojen ohjelmistotaloa.

Kuluneen 10 vuoden aikana asiakaskuntamme toimintatavat ja tarpeet ovat uudistuneet. Niin on jälleen aika meidänkin. Tässä uudistunut brändimme!

Ohjelmistot lvi, sähkö- ja rakennusaloille

Uudistunut ilmeemme kuvaa aiempaa paremmin nykyistä kasvavaa ja modernia konserniamme.

Brändin lisäksi myös tuotteissamme on tapahtunut uudistuksia kokonaan uusien ominaisuuksien muodossa.

Pitkä ja aikaa vievä taustatyö on valmistunut ja tulevaisuus näyttää valoisalta ja jännittävältä!

Muutamina noista tulevista hienoista kuvioista mainittaneen, että

Entré Office tulee laajentumaan merkittävästi vielä vuoden 2020 puolella mm. huoltoliiketoiminnan ja projektiseurannan tarpeisiin. Xpaja tulee saamaan uusia reskontranhoitoon liittyviä uudistuksia. EDC Työmaajärjestelmän kehityksessä on korostettu erityisesti työmaan ja työnjohdon välisiä viestinnällisiä ominaisuuksia. Kun halutaan tavoittaa kaikki työmaalla työskentelevät, viesti välittyy nyt helposti kaikille sovelluksen avaaville. Samaa viestinnällistä näkökulmaa on kehitetty merkittävästi myös järjestelmän Tehtävät-osioon. Lisäksi yksi järjestelmän käytetyimmistä ominaisuuksista, tuntikirjaus on saanut uuden kehittyneemmän Työvuoro-version. Jos kaipaat tuntikirjaukselta nykyistä enemmän, ole yhteydessä!

Ensi vuoden aikana tuotekehitystiimiltämme on lupa odottaa monia hienoja uudistuksia!

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Pajadata uudistui!

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.