Pajadata: Kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille

Rakennus- ja talotekniikan asiantuntijoiden ohjelmistokumppani

Yli 30 vuoden kokemuksella alalta, Pajadata on ohjelmistokehityksen pioneeri, joka tarjoaa kattavia ohjelmistopalveluita rakennus- ja talotekniikan asiantuntijoille. Toimipisteemme löytyvät Tampereelta, Vantaalta ja Kuopiosta, ja palvelumme ulottuvat koko Suomen laajuudelle. Tavoitteenamme on tarjota intuitiivisia ja kattavia ohjelmistoratkaisuja, jotka sujuvoittavat asiakkaidemme työpäiviä ja tukevat heidän liiketoimintansa kehittymistä alalla.

Pajadata palvelee nykyään noin 1400 yritystä, joista suurin osa toimii LVI- ja sähköaloilla. Tarjoamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille, aina pienistä yksinyrittäjistä suuriin organisaatioihin, jotka työllistävät satoja ammattilaisia.

Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut vastaamaan asiakkaan tarpeita

Pajadatan perusajatuksena on asiakkaidemme menestyksen tukeminen. Tämän vuoksi kehitämme ohjelmistoratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan rakennus- ja talotekniikan ammattilaisten erityisiä tarpeita. Otamme huomioon toimialan vaatimukset ja haasteet, kun luomme uusia ohjelmistoja tai päivitämme jo olemassa olevia palveluitamme.

Hyvin suunnitellut ja toteutetut ohjelmistoratkaisut voivat olennaisesti lisätä yrityksen toiminnan tehokkuutta ja kannattavuutta. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään teknologian tarjoamia mahdollisuuksia ja tehostamaan heidän liiketoimintaansa. Olipa kyse projektinhallinnasta, resurssien hallinnasta tai laskutuksesta, tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja ammattitaitoisen tiimimme tukemana.

Pajadata – Kumppanisi kohti menestystä

Pajadatan vahvuutena on yli 30 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä sekä asiantunteva ja sitoutunut henkilöstömme. Asiantuntijamme ovat syvällisesti perehtyneet rakennus- ja talotekniikan erityisvaatimuksiin ja ovat aina valmiita tukemaan asiakkaitamme heidän tarpeissaan. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tuotteitamme, jotta asiakkaamme voivat hyötyä entistä paremmista ohjelmistoratkaisuista.

Tutustu Pajadatan ohjelmistoratkaisuihin tarkemmin verkkosivuillamme www.pajadata.fi. Asiakastarinamme ja menestystarinamme tarjoavat katsauksen siihen, kuinka olemme tukeneet muiden yritysten menestystä alalla. Ota yhteyttä, niin keskustelemme, kuinka voimme auttaa juuri sinun yritystäsi saavuttamaan menestystä ja kasvua yhteistyössä.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Pajadata: Kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.