Pajadatan taloushallinto­palvelut Econialle

Pajadata Koulutukset

Econia Oy ja Pajadata Oy ovat solmineet 1.5.2019 liiketoimintakaupan ja yhteistyösopimuksen. Liiketoimintakaupan myötä Pajadatan taloushallintopalvelut siirtyvät Econialle ja jatkossa yhteistyösopimuksen mukaisesti Pajadata tarjoaa asiakkailleen taloushallintopalveluita Econian kautta.

ENTISTÄ LAAJEMMAT PALVELUT ASIAKKAILLE

Econian ja Pajadatan yhteistyösopimuksen puitteissa pystytään tarjoamaan molempien asiakkaille kattavia ja tasokkaita kokonaispalveluita. Econia tarjoaa Pajadatan asiakkaille vahvan taloushallinnon osaamisen ja Pajadata keskittyy tulevaisuudessa omaan ydinosaamiseensa eli palvelemaan talotekniikan ja rakennusalan yrityksiä Xpaja- ja Entré Office -toiminnanohjausjärjestelmillään.

Econiassa panostetaan yhä enemmän palvelujen kehittämiseen ja osaamisen vahvistamiseen. ”Kirjanpidon ja taloushallinnon sähköistyminen ja toimintojen automatisointi ovat tätä päivää. Haluamme ehdottomasti olla digitalisaatio- ja robotisaatiokehityksen kärjessä. Yhteistyö osaavan ohjelmistotalon kanssa sopiikin meille erinomaisesti” sanoo Econia Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Elina Salmivala.

Econia on arvostettu suomalainen taloushallinto-, henkilöstö- ja isännöintipalveluja kansainvälisesti tarjoava asiantuntijayritys, jolla on käytössään nykyaikaiset järjestelmät, prosessit ja alan paras osaaminen.

Pajadatan toimitusjohtaja Sanna Haanpää on tyytyväinen yhteistyösopimukseen: ”Pajadata on alusta asti keskittynyt nimenomaan LVI-, sähkö- ja rakennusalaan ja toimialaosaaminen on meidän vahvuutemme. Tämän yhteistyön avulla pystymme keskittymään omaan ydinosaamiseemme ja jatkamaan järjestelmiemme ja palveluidemme kehittämistä asiakkaiden tarpeisiin. Yhteistyössä Econian kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita taloushallintopalveluita jatkossakin.”

Econia Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen yritys, joka työllistää lähes 100 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Econia toimii 13 paikkakunnalla Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Uudellamaalla ja Espanjan Fuengirolassa. Olemme Taloushallintoliiton ja Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) auktorisoitu jäsen. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2008 -laatujärjestelmä. Econian liikevaihto on n. 9 M€. Lisätietoja: www.econia.com.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Pajadatan taloushallinto­palvelut Econialle

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.