Referenssit

LVI-ohjelmisto pitää SL-Putki Oy:n arjen pyörät pyörimässä

SL-Putki Oy on Kangasalta käsin toimiva yhden miehen putkiliike ja LVI-alan yritys, joka on palvellut asiakkaitaan ympäri Pirkanmaata jo vuodesta 2014. SL-Putken takan on yrittäjä Sami Lehtinen. Lehtisen päivät koostuvat hektisestä keikkatyöstä, jonka tueksi hän kaipasi kunnollista ja helppokäyttöistä LVI-alan ohjelmistoa, joka vähentäisi toimistotyötä. Katso videolta SL-Putki Oy:n yrittäjän Sami Lehtisen kokemukset siitä, miten mobiilikäyttöinen […]

Lue lisää

Jokiväri Oy käyttää Työmaajärjestelmää linjasaneeraushankkeissaan

Jokiväri Oy on kasvava korjaussaneeraamiseen erikoistunut yritys. Yritys toimii Kuopiossa, Joensuussa ja Outokummussa. Katso videolta Jokiväri Oy:n työpäällikkö Risto Räsäsen kuvaus, miten Pajadatan Työmaajärjestelmän käyttö on vaikuttanut mm. yrityksen saneerauskohteiden dokumentointiin. Hyväksythän ensin sivuston evästeet nähdäksesi videon. Jos video ei aukea, voit katsoa sen myös tästä linkistä.

Lue lisää

Aikaa toimistotöistä tärkeämpiin asioihin Pajadatan ohjelmistojen avulla

Petri ”Pete” Korhonen on paitsi kiireinen rakennusyrittäjä, myös perheenisä ja hevosmies. Hämeenlinnan Rengossa toimiva ratsastustalli on nyt jo vuokrattu toiselle yrittäjälle, mutta hevoselämä täyttää edelleen yrittäjän kaiken mahdollisen vapaa-ajan. Näin on ollut aina. Pete on maanviljelijän poika ja käytännön työt ovat olleet hänelle aina mieluisimpia.

Lue lisää