Sisällöntuotantoa ja ripaus kansainvälisyyttä

Työnkuvasi rakentuu sisällöntuotannon monipuolisista tehtävistä. Pääset näyttämään käden jälkesi sosiaalisen median julkaisuissa (Instagram, Facebook & LinkedIn), blogiteksteissä, uutiskirjeissä sekä kampanja- ja myyntimateriaaleissa. Teet yhteistyötä konsernin kansainvälisen markkinointi -ja myyntitiimien kanssa, joten tehtävä edellyttää sujuvan suomen kielen lisäksi ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista. Pohjoismaisessa työyhteisössä ruotsin kielen ymmärtämisestä on apua, mutta se ei ole välttämättömyys.

Etsimme porukkaamme rempseää tyyppiä, jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta ja näppäimistöllä sujuvasti sauhuavat sormet. 

Sinulla on taitoa loihtia mukaansatempaavia sisältöjä asiakkaillemme. Somekanavat ovat sinulle tuttuja, mutta sinulla on myös valmius ottaa uusia järjestelmiä haltuun ja innokkuutta hypätä vaikka TikTokin maailmaan. Ilahdumme, jos sinulta löytyy osaamista tai intoa oppia tekemään kevyitä somevideoita, ja ehkä jopa hyppäämään joskus itsekin kameran toiselle puolelle. Emme etsi kaiken osaavaa konkaria vaan aktiivista tekijää, jolta löytyy halua ja innokkuutta kasvaa ja kehittyä. 

Me täällä Pajadatalla olemme yhteen hitsautunut ja huumorilla varustettu porukka

Tarjoamme sinulle idearikkaan ja tiiviin joukkueen, jossa pääset vaikuttamaan oman urapolun kehittymiseen ja yhteiseen tekemiseen. Jaamme yhteisen kulttuurin, jossa toisten kunnioitus ja työn ja vapaa-ajan balanssi ovat keskiössä. Myynti ja markkinointi tekevät meillä tiivistä yhteistyötä. Slack, Teams ym. viestintätyökalut ovat meillä kovassa käytössä myös yli tiimirajojen. Työyhteisöämme voisi kuvailla välittävänä, huumorintajuisena ja tavoitteellisena. Työtä tehdään tosissaan muttei vakavasti, eli myös huumoria meidän porukasta löytyy roppakaupalla.

Ensisijaisesti etsimme työkaveria Tampereen toimistolle. Meiltä löytyy toimipisteet myös Vantaalta ja Kuopiosta, ja etätyö on meille arkea. Työntekijämme sanovat, että meillä työskentely on kuin kotiin tulisi.

Haluaisitko sinä tulla osaksi tätä lämminhenkistä porukkaa? Kurkkaa meistä lisää videon muodossa  täältä!

Paikka täytetään osana laajempaa Pirkanmaan Markkinointivirittömö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena. Lue lisää ohjelmasta täältä ja kurkkaa alta lisää samankaltaisia paikkoja!

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Rekrykoulutus: Markkinointiassistentti

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.