Sovellusasiantuntijana vastaat itsenäisesti uusien asiakkaidemme ohjelmiston toimitusprojekteista ja toimit tukihenkilönä projektin jälkeen. Toimit asiakaspäälliköidemme työparina. Huolehdit sovitun ohjelmistokokonaisuuden käyttöönoton ja koulutuksen niin, että asiakas kokee olevansa hyvissä käsissä.

Tarvitset työssäsi hyviä IT-taitoja. Sinun ei tarvitse osata ohjelmointia, mutta ymmärrys toimintalogiikasta auttaa sinua työssäsi. Pystyt omaksumaan uusia sovelluksia nopeasti, etkä pelkää ottaa selvää, jos jokin on vierasta. Arvostamme lisäksi taloushallinnon ja/tai rakennusalan tuntemusta.

Pajadata tunnetaan laadukkaasta ja palvelualttiista ohjelmistotuesta. Meillä asiakkaita ei jätetä oman onnensa nojaan. Työilmapiirimme on rento ja yhteen hiileen puhaltaminen kuvastaa tekemistämme.

Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti joko Vantaan tai Tampereen toimistoillamme, mutta asuinpaikastasi riippuen työskentely on mahdollista myös Kuopiossa. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä, joten älä epäröi hakea vaikka asuisit kauempanakin. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee Tohloppijärven rannalla Tampereen Mediapoliksessa, Uudellamaalla olemme hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaan Aviapoliksessa ja Kuopiossa toimistomme on torimaisemissa. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikoihin.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Wzub7IEdVys[/embedyt]

 

Odotamme sinulta:

Arvostamme lisäksi:

Tarjoamme:

Tehtävän palkkaus määrittyy valitun henkilön osaamistason ja kokemuksen mukaan.

Hae tehtävään rekrytointi-sivullamme tai lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen osoitteeseen ari.hintikka@pajadata.fi

Jätä hakemuksesi 15.11.2022 mennessä. Käsittelemme  hakemukset saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Ari Hintikka p. 045 841 9295.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Sovellusasiantuntija asiakastuen tehtäviin (haku päättynyt)

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.