TAMPEREEN TOIMISTOMME MUUTTI KESKUSTAN SYKKEESEEN

Tampereen toimisto Pajadata

TAMPERE – ”HELMI MESTA, RAKKAIN KAUPUNKI”

Muuttoautojen nupit kääntyi kaakkoon ja touko-kesäkuun taitteessa Pajadatan Tampereen toimisto muutti Pikku Kakkosen naapurista aivan Tampereen ydinkeskustaan Tullintorin kauppakeskukseen.

Uudelle toimistollemme on niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin helppo tulla erilaisilla kulkupeleillä. Tervetuloa ratikalla, bussilla, junalla ja kyllähän autollakin pääsee, vaikka keskustassa olemme. Lukuisat parkkitalot ympärillä ja kansiparkiksi kutsuttu ulkoparkkialue kauppakeskuksen vieressä ovat saavutettavissa vaikka isommallakin autolla.

Naapuristamme löytyvät nyt legendaarinen keikkapaikka Pakkahuone, kesällä lähes joka suunnasta auringon säteitä keräävä Passionin terassi, hulppea jääkiekkopyhättö Nokia-areena, huippukorkea Torni-hotelli ja muut keskustan kuuluisat maamerkit.

Tampereen toimistolla työskentelee väkeä niin Pajadatan kuin koko HVD Groupinkin palveluksessa. Tampereen toimistollamme on frontend-väkeä, julkaisuvastaava, tuotetestaaja, tuotepäällikkö, laatuvastaava, Xpaja-tukitiimi, Entré-tuotetukitiimi, IT-päällikkö, taloushallinnon väkeä, myyntitiimiä, markkinointitiimiä, sekä jostakin syystä usein myös Vantaan toimistomme väkeä. Kaupungin vetovoima on vastustamaton.
Uusi osoitteemme on:

KOY Tullintori

Tullikatu 6

33100 Tampere

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

TAMPEREEN TOIMISTOMME MUUTTI KESKUSTAN SYKKEESEEN

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.