Tehokkaat ohjelmistot talotekniikan ammattilaisten arjen helpottamiseen

Pajadata Oy – Kattavat ja räätälöidyt ohjelmistopalvelut

Pajadata Oy on suomalaisen ohjelmistoalan kärkinimi, joka tarjoaa talotekniikan ammattilaisille vaikuttavia ohjelmistoratkaisuja. Yli 30 vuoden kokemuksella alalta, vuodesta 1994 alkaen, olemme sitoutuneet kehittämään ja toimittamaan järjestelmiä, jotka tehostavat asiakkaidemme päivittäistä työskentelyä ja edistävät heidän liiketoimintansa kasvua. Olemme syvällisesti perehtyneet alamme vaatimuksiin ja kehitämme jatkuvasti uusia sovelluksia, jotka vastaavat alan muuttuviin tarpeisiin. Tarjoamme ohjelmistot, jotka ovat räätälöityjä vastaamaan niin pienten yrittäjien kuin suurten rakennusalan toimijoidenkin vaatimuksia.

Palvelua koko Suomen kattavasti

Pajadatan toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereella, Vantaalla ja Kuopiossa, ja palvelemme asiakkaitamme laajasti kautta koko Suomen. Asiakaskuntamme koostuu tällä hetkellä yli 1400 yrityksestä, joista valtaosa toimii LVI- ja sähköalalla. Tämä vahvistaa asemaamme alalla johtavana toimijana ja todistaa, että tarjoamamme ohjelmistoratkaisut ovat luotettavia ja tehokkaita. Monipuoliset ohjelmistomme on suunniteltu helpottamaan talotekniikan ammattilaisten päivittäisiä työtehtäviä ja lisäämään työn tuottavuutta. Pyrimme olemaan luotettava kumppani, joka toimittaa sovellukset ja työkalut, jotka tukevat asiakasyritystemme menestystä.

Turvallinen ja luotettava kumppani

Pajadata Oy kuuluu vakaaseen pohjoiseurooppalaiseen konserniin, mikä takaa jatkuvan kehityksen ja alan parhaiden käytäntöjen hyödyntämisen. Voit luottaa palveluidemme ja ohjelmistojemme toimivuuteen sekä tietoturvaan. Valitessasi Pajadatan ohjelmistot talotekniikan asiantuntijoiden työn tueksi, saat tukenasi kokeneen asiakaspalvelutiimimme. Tarjoamme laadukasta ja vaikuttavaa asiakaspalvelua, joka takaa asiakastyytyväisyyden.

Lisätietoja ja tutustuaksesi laajaan tuotevalikoimaamme, vieraile verkkosivustollamme osoitteessa www.pajadata.fi. Olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään ne ohjelmistoratkaisut, jotka vastaavat optimaalisesti yrityksesi tarpeisiin!

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Tehokkaat ohjelmistot talotekniikan ammattilaisten arjen helpottamiseen

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.