Terveisiä FinnBuild-messuilta!

Helsingin Messukeskuksessa 10.–12.10.

 FinnBuild-messut tarjoilivat rakennus- ja talotekniikka-alan toimijoille uusinta uutta kolmen päivän verran. Olimme mukana messuhumussa esittelemässä omia palveluitamme ja kuulemassa alan sekä palvelujen tarjonnan yleisestä kehityksestä.

Finnbuild-messut - Pajadata

NÄYTTÄYTYMISTÄ JA UUSIEN TUULIEN HAISTELUA

FinnBuild-messut on koonnut jo vuodesta 1974 lähtien joka toinen vuosi yhteen rakennus- ja talotekniikka-alan toimijat, tuotteet ja palvelut.

Kun on kyse rakennusalan suurimmasta tapahtumasta Suomessa, on selvää, että myös Pajadata oli näytteilleasettajana mukana. Vaikka kaikki löytyykin nykyään netistä, se ei korvaa perinteistä kanssakäymistä kasvokkain. Messut ovat siihen loistava tilaisuus.

”Palveluntarjoajien pitää olla näkyvillä tänäkin päivänä. Messuilla voimme tarjota kasvot meidän ohjelmallemme, ja se on aina ihan eri asia kuin puhelimessa rupattelu”, sanoo Pajadatan ratkaisumyyjä Ansu Nevalainen.

”Messut mahdollistavat myös sen, että pääsemme itse näkemään markkinoiden uudet tuotteet ja yritykset sekä imemään vaikutteita tulevaisuutta varten. On tärkeää tiedostaa, mitä uutta alalla on, ja messuilla siitä saa hyvän kokonaiskuvan”, Nevalainen jatkaa.

ESITTELYSSÄ XPAJA JA ENTRÉ OFFICE

Pajadatan messuosastolla esittelyssä olivat sekä isommille yrityksille suunnattu Xpaja että web-pohjainen Entré Office. Ohjelmistoihin pääsi tutustumaan ruuduilla pyörivien esittelyvideoiden kautta. Saatavilla oli tietysti myös messutarjouksia ja esitteitä.

”Monet nykyasiakkaamme kävivät kyselemässä meiltä kuulumisia ja neuvoja. On hyvä, että asiakkaammekin pääsevät tapahtuman yhteydessä näkemään meitä, niin kynnys kysyä ja keskustella on matalampi. He eivät välttämättä lähde soittamaan meille pikkuongelmasta, mutta messuilla asia on helpompi ottaa puheeksi. Esimerkiksi koulutuksia toivottiin lisää”, Nevalainen sanoo.

”Yleisesti ottaen toivomme, että pienissäkin ongelmissa uskallettaisiin ottaa yhteyttä tukeemme, joka on olemassa juuri tätä varten. Useimmat jutut ovat kuitenkin korjattavissa helposti”, Nevalainen muistuttaa.

”Jonkin verran pääsimme keskustelemaan myös uusien ihmisten kanssa. Kerroimme ohjelmistostamme ja otamme heihin vielä yhteyttä myöhemmin.”

MOBIILIOHJELMISTOT VAHVASSA NOUSUSSA

Digitalisaatio oli yksi tämän vuoden FinnBuild-tapahtuman pääteemoista. Messuohjelmassa keskityttiin erityisesti digitalisaation rooliin tuottavuuden kasvattamisessa, ja samaan tavoitteeseen tähtäävät myös Pajadatan omat ohjelmistot.

”Mobiilipuoli tuli messuilla tosi vahvasti esille ja se on nykymaailmassa yhä tärkeämpi asia. Meilläkin mobiilitoimintoihin panostetaan koko ajan enemmän – Xpajaan on saatu Entré Portal –mobiilityökalu ja Entré Office kehittyy koko ajan”, Nevalainen sanoo.

”On hyvä, että pääsemme messuilla tuomaan mobiilikäytön mahdollisuuksia paremmin esille myös nykyasiakkaillemme. Jos soitamme heille ja kysymme asiasta, se ei tuota samaa tulosta kuin se, että he pääsevät itse näkemään ja katsomaan videon messuosastolla.”

 

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Terveisiä FinnBuild-messuilta!

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.