Tietotekniikan DI Maria Vappula Pajadatan uudeksi toimitus­johtajaksi

Maria Vappula pajadata

Tietotekniikan DI Maria Vappula on aloittanut Pajadatan uutena toimitusjohtajana 3.10.2022 alkaen. Maria siirtyi Sanna Haanpään tilalle, joka hoiti toimitusjohtajan tehtäviä vuodesta 2018 asti.

Marialla on pitkä työkokemus IT-alalta mm. Visma Public Oy:n ja Basware Oy:n palveluksessa. Hän on työskennellyt erilaisissa rooleissa ohjelmistoyrityksen koko arvoketjussa tuotekehityksestä liiketoimintavastuuseen saakka.

Pajadatalle hän siirtyy Visma Public Oy:n palveluksesta, jossa hän on hoitanut mm. teknologia- sekä liiketoimintajohtajan tehtäviä.

”Uskon, että Maria vahvalla IT-taustallaan Vismalla ja Baswarella auttaa Pajadataa kasvamaan Suomen markkinajohtajaksi ERP-ratkaisujen palveluntarjoajana taloteknisillä ja rakennusaloilla, sekä todella haastamaan Admicomin ja Jydacomin”. sanoo Mikael Viotti, tj, HVD Group

”Näen uuden työni Pajadatan toimitusjohtajana hienona tilaisuutena päästä kasvattamaan ja kehittämään yhtiötä. Vallitseva kansainvälinen markkinatilanne luo paineita asiakkaillemme liiketoiminnan kehittämiseen ja näen tärkeänä, että ohjelmistotalona ja asiakkaidemme läheisenä yhteistyökumppanina palvelumme ja tuotteemme tukevat heitä tässä kestävällä tavalla.”, sanoo Maria Vappula, tj, Pajadata Oy

Hantverksdata Group, HVD Group

yli 230 työntekijää, liikevaihto lähes 400 miljoonaa kruunua, 50 vuoden kokemus rakennus- ja palvelualoilta. Hantverksdata Groupiin kuuluu yhtiöitä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Hantverksdata Group on SAAS-pohjaisella tarjoomallaan Pohjoismaiden markkinajohtaja. Kaiken kaikkiaan konsernin palveluilla on noin 10 000 asiakasta ja 90 000 käyttäjää eri aloilta. Konsernin ratkaisujen ja järjestelmien kehittämistä kuvaa konsernin tunnuslause “By craftsmen for craftsmen”.

Pajadata Oy

on suomalainen ohjelmistoyritys ja osa HVD Groupia. Pajadata on perustettu vuonna 1994. Yhtiön perustamisesta lähtien sen päämääränä on ollut tarjota paras toiminnanohjausjärjestelmä lvi-, sähkö- ja rakennusaloille. Nykyisin Pajadata tarjoaa toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi myös mm. työmaajohtamisen ohjelmistoratkaisuja samoille erityistoimialoille. Pajadatalla on 33 työntekijää ja asiakkaita ympäri Suomen. Yhtiön toimistot sijaitsevat Tampereella, Vantaalla ja Kuopiossa.

Lisätietoja:

Mikael Viotti, tj, HVD Group, +46 70 389 0093, mikael.viotti@hantverksdata.se

Maria Vappula, tj, Pajadata Oy, +358 40 131 6791, maria.vappula@pajadata.fi 

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Tietotekniikan DI Maria Vappula Pajadatan uudeksi toimitus­johtajaksi

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.