Entré Officen uusi sopimushuolto-toiminto on omiaan teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon. Huoltokohteiden hallinta ja huoltotoimien aikataulutus onnistuvat järjestelmässä yksityiskohtaisellakin tasolla.

Nopeatempoisessa työskentelyssä Entré Officen monipuolinen mobiilisovellus tekee huoltotöihin liittyvän väistämättömän dokumentoinnin helpoksi. Tunnit, kilometrit, tarvikkeet ja huoltosopimukseen liitetyt valmiit dokumentit on helppo täyttää tilaukselle. Näin tieto valmiista työstä liikkuu myös laskuttajalle ja rahan kiertonopeus kasvaa. Saat kattavat raportit huoltokohteista myös tilaajan tarpeisiin. Huoltokohteiden raporttien lisäksi saat järjestelmästä luonnollisesti raportit myös yrityksesi taloudesta.

Entré Officeen on mahdollista liittää myös LVIS-tukkujen automaattisesti päivittyvät hinnastot, joista tarvikkeiden lisäys laskutukseen tapahtuu käyttäen LVIS-koodia, nimihakua ja viivakoodia. Tarvikkeet voidaan lisätä myös suoraan tukun ostolaskulta.

Selainkäyttöinen järjestelmä ja Android- ja iOS mobiiliapplikaatiot ovat helppoja käyttää. Uuteen teknologiaan perustuvat järjestelmä päivittyy ja kasvaa uusilla ominaisuuksilla nopealla aikataululla.

Valitse ERP-järjestelmä, joka ei vanhene!

Ohjelmistojen hinnat alkaen 59 € / kk

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.