kiinteistöhuolto

HUOLLON TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ HELPOTTAA TYÖARKEA

erp kiinteistöhuolto

Entré ERP:n huoltotoiminnot ovat omiaan monitasoiseen huoltokohteiden työn organisointiin. 

Entré ERP:n sopimushuolto-toiminto on omiaan teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon. Kiitelty työnohjaus ja aikataulutus ovat reaaliaikaisia niin työnjohdolla kuin työntekijöilläkin.Huoltokohteiden hallinta ja huoltotoimien aikataulutus onnistuvat järjestelmässä yksityiskohtaisellakin tasolla.

Nopeatempoisessa työskentelyssä Entrén monipuolinen mobiilisovellus tekee huoltotöihin liittyvän väistämättömän dokumentoinnin helpoksi. Tunnit, kilometrit, tarvikkeet ja huoltosopimukseen liitetyt valmiit dokumentit on helppo täyttää tilaukselle. Näin tieto valmiista työstä liikkuu myös laskuttajalle ja rahan kiertonopeus kasvaa. Saat kattavat raportit huoltokohteista myös tilaajan tarpeisiin. Huoltokohteiden raporttien lisäksi saat järjestelmästä luonnollisesti raportit myös yrityksesi taloudesta.

Entréen on mahdollista liittää myös LVIS-tukkujen automaattisesti päivittyvät hinnastot, joista tarvikkeiden lisäys laskutukseen tapahtuu käyttäen LVIS-koodia, nimihakua ja viivakoodia. Tarvikkeet voidaan lisätä myös suoraan tukun ostolaskulta.

Selainkäyttöinen järjestelmä ja Android- ja iOS mobiiliapplikaatiot ovat helppoja käyttää. Uuteen teknologiaan perustuvat järjestelmä päivittyy ja kasvaa uusilla ominaisuuksilla nopealla aikataululla.

LUOTETTAVA JA REAALIAIKAINEN KUNNOSSAPIDON TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ

Entré on ERP järjestelmä, joka auttaa pysymään tilanteen tasalla kiinteistöhuollon hektisessä arjessa. Toimistosta käsin työtä ohjaava henkilö pystyy reaaliaikaisesti hallinnoimaan työntekijöiden työkohteita sekä aikatauluja. Työntekijöiden taas on helppo kirjata käytetyt tunnit suoraan kullekin tilaukselle ja kohteelle. Työtehtävät näkyvät sovelluksessa sekä työlistana että kartalla. Työtilaukselle voi tarvittaessa liittää tarkastuslistan läpikäytäväksi sekä erilaisia työdokumentteja ja valokuvia.

Entré ERP:n sopimushuolto-toiminto on omiaan kiinteistöhuoltoyrityksille. Huoltokohteiden hallinta ja huoltotoimien aikataulutus onnistuvat järjestelmässä hyvin yksityiskohtaisellakin tasolla. Järjestelmän avulla voit järjestää huollon ja sille tekijän. Ajoitettu huolto avaa järjestelmään tilauksen, jonka voit aikatauluttaa suoraan työntekijäsi mobiilisovellukseen. Jos työkohteessa tarvitaan vielä LVIS-tukkutuotteita, on Entré ERP silloin ilmeinen valinta kiinteistöhuoltoyrityksen toiminnanohjausjärjestelmäksi. Työtilauksille käytettyjen tarvikkeiden lisäys onnistuu helposti sovelluksessa olevien tukkuhinnastojen avulla. Tarvikkeiden lisäys onnistuu LVIS-koodilla, nimellä, viivakoodilla tai suoraan tukkulaskulta.

Nopeatempoisessa työskentelyssä Entré ERP:n monipuolinen mobiiliapplikaatio tekee huoltotöihin väistämättömän dokumentoinnin helpoksi. Tunnit, kilometrit, tarvikkeet ja huoltosopimukseen liitetyt valmiit dokumentit on helppo täyttää tilaukselle. Näin tieto valmiista työstä liikkuu myös laskuttajalle ja rahan kiertonopeus kasvaa. Laskun voi lähettää verkkolaskuna, sähköpostilla tai tulostuspalvelun kautta.

Selainkäyttöinen järjestelmä ja Android sekä iOS -mobiiliapplikaatiot ovat helppoja käyttää. Uuteen teknologiaan perustuva järjestelmämme päivittyy ja kasvaa uusilla ominaisuuksilla jatkuvasti, nopealla aikataululla.

Valitse erp-järjestelmä, joka ei vanhene!

Entrè esite

Lataa ilmainen esitteemme ja tutustu monipuoliseen ja moderniin toiminnanohjaukseen.

Avainominaisuudet

Katso kaikki Entré ERP:n kätevät ja aikaasäästävät ominaisuudet

Sinua voisi kiinnostaa myös

Entré Expense kuitti- ja matkalaskusovellus

Entré expense

kuitti- ja matkalaskuohjelma

Entré Vehicle- ajopäiväkirja

Entré vehicle

sähköiset ajopäiväkirjat ja seuranta

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

Santeri Pohjola
Head of sales

040 705 1080
santeri.pohjola@pajadata.fi

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimialat – Kiinteistöhuolto

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.