lvi-, iv- ja kylmäasennus

Pilvipohjainen ratkaisu ja appi tehostavat LVIK-alojen toimintaa

IV-asennus ohjelma

Nykyaikainen ERP

Entré soveltuu erityisen hyvin LVI-, IV- ja kylmäalojen ERP-järjestelmäksi. Entré on nykyaikainen ja helppokäyttöinen ERP-järjestelmä, joka mahdollistaa liikkuvan työn hallinnan mobiilisti, millä vain laitteella. Entré ERP helpottaa yrityksen arkea, sujuvoittaa ja tehostaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossakin.

Ohjelmiston avulla asentajien on entistä helpompi kirjata tunnit ja tarvikkeet suoraan kullekin tilaukselle ja kohteelle. Entré ERP on LVIS-toimialan tarpeet huomioiva ohjelmisto ja ehdottomasti yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet tehostavat toimintaa, ja aikaa vapautuu rutiininomaisista paperihommista tuottavaan työhön.

Entré ERP:lla liikkuvan työn organisointi käy helposti tilauksiin ja helppokäyttöisiin mobiiliapplikaatioihin perustuvan toimintalogiikan avulla. Työtilauksille käytettyjen tarvikkeiden lisäys tapahtuu tukkuhinnastojen avulla.

Tarvikkeiden lisäys onnistuu

Entré ERP helpottaa kokonaisuuksien hallintaa. Toimistosta käsin työtä ohjaava henkilö näkee työntekijöiden työkohteet sekä aikataulut ja pystyy hallinnoimaan niitä reaaliaikaisesti. Asentaja näkee työtehtävät sekä työlistana että kartalla, mobiilisti missä tahansa. Työtilaukselle voi liittää tarkastuslistan asentajan läpikäytäväksi sekä erilaisia työdokumentteja ja valokuvia. Tilaukselle on helppo kirjata mm. kauanko työkohteessa kului aikaa, kuinka pitkä ajomatka oli, mitä kohteessa tehtiin ja mitä tuotteita käytettiin. Tämä mahdollistaa nopean laskutuksen, ja laskun voi lähettää verkkolaskuna, sähköpostilla tai tulostuspalvelun kautta.

Entré ERP:n huoltosopimustoiminto soveltuu erityisen hyvin LVIS-alan huoltokohteiden ja huoltotoimien hallintaan. Järjestelmän avulla voit järjestää huollon ja sille tekijän. Ajoitettu huolto avaa järjestelmään tilauksen, jonka voit aikatauluttaa suoraan työntekijäsi mobiilisovellukseen. Huoltokohde voidaan määrittää hyvin yksityiskohtaisellakin tasolla, määrittämällä kohde, laite ja tarvittaessa jopa huoltoa kaipaava laitteen osa.

Huoltotoimet toteutetaan ohjelmistossa samalla tavoin kuin mikä tahansa muukin tilaus. Huoltotilauksessa työntekijällä on käytettävissä niin tuntikirjauksia kuin tarvikelisäyksiäkin koskevat ominaisuudet. Tieto suoritetusta huollosta dokumentteineen arkistoituu huoltokohteen taakse, jolloin tilaaja saa kattavan koosteen huoltohistoriasta. Samalla suoritettu huoltotyö kirjautuu tilaukselle ja muodostaa tehdystä huollosta pohjan myös laskulle.

Nämä ja monet muut toiminnot kuten sähköiset tarjoukset, ostoreskontra, pankkiyhteys, erilaiset raportit ym. tekevät LVI-yrityksen toiminnanohjauksesta sujuvaa. Selainkäyttöinen järjestelmä sekä Android- ja iOS mobiiliapplikaatiot ovat helppoja ja selkeitä käyttää.

Valitse erp-järjestelmä, joka ei vanhene!

Entré ERP on kehitetty yhteistyössä liikkuvan työn ammattilaisten kanssa, jotta se vastaisi työn asettamiin haasteisiin ja vaatimuksiin. Kehitämme ja päivitämme uuteen teknologiaan perustuvaa toiminnanohjausjärjestelmäämme koko ajan ja se kasvaa uusilla ominaisuuksilla jatkuvasti.

Anna toiminnanohjausjärjestelmämme hoitaa rutiinityöt, sinä voit keskittyä tuottavaan työhön yhdessä työntekijöidesi kanssa. Ei enää pitkäksi venyviä työpäiviä eikä useita erillisiä järjestelmiä, vaan enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiselle, elämälle ja harrastuksille.

Selkeä hinnoittelumme auttaa valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan ohjelmistopaketin. Tutustu ohjelmistopaketteihin tai ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu.

Entrè esite

Lataa ilmainen esitteemme ja tutustu monipuoliseen ja moderniin toiminnanohjaukseen.

Avainominaisuudet

Katso kaikki Entré ERP:n kätevät ja aikaasäästävät ominaisuudet

Sinua voisi kiinnostaa myös

Entré Expense kuitti- ja matkalaskusovellus

Entré expense

kuitti- ja matkalaskuohjelma

Entré Vehicle- ajopäiväkirja

Entré vehicle

sähköiset ajopäiväkirjat ja seuranta

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

Santeri Pohjola, Head of sales
040 705 1080
santeri.pohjola@pajadata.fi

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimialat – LVI-, IV- ja kylmäasennus

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.