rakennusala

TOIMINNANOHJAUS EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN HELPPOA

Projektinhallinta voi usein olla työlästä.

Entrén toiminnanohjaus kattaa rakennusalojen moninaiset tarpeet ja soveltuu niin remontointiin kuin urakointiinkin erikoistuneille rakennusliikkeille.

Projektien hallinta voi usein olla työlästä. Monesti käynnissä on useita päällekkäisiä ja limittäisiä työmaakohteita, joiden vaiheista työnjohdon täytyy olla perillä. Mobiiliapplikaationa ja selaimessa toimivan ERP-järjestelmän avulla rakennusalan toiminnanohjaus on vaivatonta, nopeaa ja onnistuu missä vaan. Entré ERP ei jätä pulaan muuttuvissakaan tilanteissa, vaan auttaa hallitsemaan työmaan kokonaiskuvan ja varmistaa, että työnjohdolla pysyy oikeat langat käsissään. Toiminnanohjausjärjestelmä varmistaa, että jokaisella työmaalla on aina oikeat ammattilaiset, oikeaan aikaan. Entré ERP:n avulla varmistat, että projektit etenevät, kuten kuuluukin.

TYÖMAASEURANTA, PROJEKTINHALLINTA, MAKSUERÄTAULUKKO JA PALJON MUUTA SAMASSA OHJELMISTOSSA

Kätevän tilaustenhallinnan avulla keikkatyöt ja pienemmät projektit hoituvat ajallaan muuttuvissakin aikataulupaineissa. Selainkäyttöinen järjestelmä ja Android- sekä iOS-mobiiliapplikaatiot ovat helppoja käyttää. Töiden aikataulutus ja resursointi onnistuu näin vaivattomasti myös työmaaolosuhteissa. Projektin ulkopuoliset lisätyöt voidaan perustaa heti työmailla.

Ohjelmiston projektinhallinta puolestaan tekee suurempien työkohteiden johtamisen läpinäkyväksi. Seuraat työmaan toteumaa suhteessa budjetoituun reaaliajassa. Järjestelmän graafiset raportit ja visuaalisuus edesauttavat poikkeamien huomaamista, jolloin parhaimmillaan voidaan ajoissa reagoiden säästää merkittäviä summia aikaa ja rahaa.

Työmaan aikataulutusta hallitset niin koko projektin kuin eri työvaiheidenkin osalta. Hallitset ja muokkaat myös projektiorganisaatiota.

Saat järjestelmästä raportit osatöiden ja koko työmaan osalta, täydennät työmaapäiväkirjaa ja voit tuoda järjestelmään myös omat raporttipohjasi. Työmaaraportoinnin lisäksi saat järjestelmästä luonnollisesti raportit myös yrityksesi taloudesta. Ohjelmistosta on myös kattavat integraatiot yleisimpiin kirjanpito-ohjelmiin.

Valitse erp-järjestelmä, joka ei vanhene!

Moderni projektinhallintakokonaisuus on ohjelmiston uusinta uutta. Teknologiaan perustuva järjestelmä päivittyy ja kasvaa uusilla ominaisuuksilla nopealla aikataululla. Kehitämme jatkuvasti ohjelmistojamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa entistä paremmiksi.

Modernia ja helppokäyttöistä toiminnanohjausjärjestelmää etsiville Entré ERP on edullisin vaihtoehto. Toiminnanohjausjärjestelmämme Entré ERP:n hinnoittelu on edullinen ja selkeä, olipa yrityksesi useita henkilöitä työllistävä suuryritys tai pieni yhden hengen firma. Tarjoamme eri kokoisille yrityksille räätälöityjä paketteja, jotka vastaavat jokaisen yrityksen erilaisia ja yksilöllisiä tarpeita.

Entrè esite

Lataa ilmainen esitteemme ja tutustu monipuoliseen ja moderniin toiminnanohjaukseen.

Avainominaisuudet

Katso kaikki Entré ERP:n kätevät ja aikaasäästävät ominaisuudet

Sinua voisi kiinnostaa myös

Entré Työmaajärjestelmä

Entré Työmaajärjestelmä

Työmaa-arjen johtamisen ja dokumentoinnin erikoisohjelmisto

Entré Vehicle- ajopäiväkirja

Entré vehicle

sähköiset ajopäiväkirjat ja seuranta

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

Santeri Pohjola
Head of sales

040 705 1080
santeri.pohjola@pajadata.fi

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimialat – Rakennusala

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.