Sähköasennus

Entré ERP on ylivertainen sähköasennusyritysten toiminnanohjausjärjestelmä. 

Sähköasennus ERP

Nykyaikainen sähköalan ohjelmisto tehostaa yrityksen arkea

ERP-järjestelmän ominaisuudet, kuten monipuoliset tukkutuotteiden hakutoiminnot, töiden aikataulutus ja tarkastuslistojen käyttäminen tekevät ohjelmistosta sähköalalle erittäin halutun ja toimivan kokonaisuuden. Järjestelmällä liikkuvan työn organisointi onnistuu helposti tilauksiin ja helppokäyttöisiin mobiilityökaluihin perustuvan toimintalogiikan avulla. Myös mobiiliapplikaatiolla täytettävät tarkistuslistat ja laadukas dokumenttienhallinta ovat sähköalan yritysten arvostamia ominaisuuksia. Keskiössä on myös kätevä tarvikehallinta.

Työtilauksille käytettyjen tarvikkeiden lisäys tapahtuu tukkuhinnastojen avulla.

Tarvikkeiden lisäys onnistuu

Entré ERP on kehitetty yhteistyössä liikkuvan työn ammattilaisten kanssa, jotta se vastaisi työn asettamiin haasteisiin ja vaatimuksiin. Kehitämme ja päivitämme uuteen teknologiaan perustuvaa toiminnanohjausjärjestelmäämme koko ajan ja se kasvaa uusilla ominaisuuksilla jatkuvasti.

Anna toiminnanohjausjärjestelmämme hoitaa rutiinityöt, sinä voit keskittyä tuottavaan työhön yhdessä työntekijöidesi kanssa. Ei enää pitkäksi venyviä työpäiviä eikä useita erillisiä järjestelmiä, vaan enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiselle, elämälle ja harrastuksille.

Selkeä hinnoittelumme auttaa valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan ohjelmistopaketin. Tutustu ohjelmistopaketteihin tai ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu.

Muut toiminnot kuten sähköiset tarjoukset, ostoreskontra, pankkiyhteys, raportit, huoltosopimukset, projektinhallinta ym. tekevät sähköalan yrityksen toiminnanohjauksesta sujuvaa. Tarkistuslistat ja tilauksille liitettävät mahdolliset muut dokumentit helpottavat asentajien työnohjausta. Selainkäyttöinen järjestelmä ja Android- ja iOS mobiiliapplikaatiot ovat helppoja käyttää.

SÄHKÖALAN TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ HELPPOON PROJEKTINHALLINTAAN

Olipa edessä asuinkerrostalon sähkösaneeraus tai muu suurempi urakka, Entrén projektinhallinta-ominaisuus tekee työkohteiden johtamisesta helppoa. Työmaan aikataulutusta voi hallita koko projektin sekä eri työvaiheiden osalta. Mobiilisovelluksen avulla asentajat kohdentavat helposti työtuntinsa oikealle kohteelle, jolloin työmaan toteumaa pystyy seuraamaan suhteessa budjetoituun reaaliajassa. Havaitessasi poikkeaman, voit kirjata ne sähköiselle työmaapäiväkirjalle, jota on helppo täyttää esimerkiksi tabletilla.

Entrén työtilauksilla yhdistät työn ja tekijän kätevästi joko raahaamalla tai klikkaamalla kalenterissa haluamaasi ajankohtaa. Voit jaotella työntekijäsi helposti myös pätevyysryhmiin. Näin esimerkiksi sähköalan S2-asennuspätevyyttä vaativat työt on helppo kohdistaa oikealle henkilölle. Työntekijät saavat heille kohdistetut työtilaukset sovellukseen reaaliajassa. Kaikki työntekijälle kohdistetut työtilaukset näkyvät ohjeineen ja liitteineen sekä listana että karttanäkymässä. Työtilaukselle voi liittää tarkastuslistan asentajan läpikäytäväksi sekä erilaisia työdokumentteja ja valokuvia. Työntekijöiden käytössä olevat mobiilityökalut soveltuvat liikkuvan ja itsenäisen työn ohjaamiseen erinomaisesti. Kaikki tieto siirtyy reaaliajassa mobiilisovelluksiin ilman erillisiä siirtoja.

Entrén huoltosopimustoiminto soveltuu erinomaisesti juuri sähköhuollon kohteiden ja huoltotoimien hallintaa kaipaavan yrityksen tarpeisiin. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla voit järjestää huollon ja sille sopivimman tekijän. Ajoitettu huolto avaa järjestelmään tilauksen, jonka voit aikatauluttaa suoraan työntekijäsi mobiilisovellukseen. Huoltokohteen voit yksilöidä hyvin yksityiskohtaisella tasolla aina kohteen, laitteen ja laitteen osan mukaan.

Tyypillisiin huoltokohteisiin järjestelmässä on tarjolla valmiita dokumentteja, mutta tottakai myös omia dokumentteja on mahdollista liittää huoltotoimenpiteisiin. Ajoitettu huolto avaa Entréen työtilauksen työohjeineen. Huoltotoimet toteutetaan ohjelmiston kautta muiden tilausten kaltaisesti. Huoltotilauksessa työntekijällä on käytettävissä niin tuntikirjauksia kuin tarvikelisäyksiäkin koskevat ominaisuudet.

Tieto suoritetusta sähköhuollosta dokumentteineen arkistoituu huoltokohteen taakse, jolloin huollon tilaaja saa kattavan koosteen huoltohistoriasta. Samalla suoritettu huoltotyö kirjautuu tilaukselle ja muodostaa tehdystä huollosta pohjan myös laskulle. Helppoa!

VALITSE SÄHKÖALAN ERP-JÄRJESTELMÄ, JOKA EI VANHENE!

Kun sähköalan toiminnanohjausjärjestelmä hoitaa rutiinityöt, sinä ja työntekijäsi voitte keskittyä tuottavaan työhön. Ei enää pitkäksi venyviä työpäiviä eikä useita erillisiä järjestelmiä, vaan enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiselle ja vapaa-ajalle. Uuteen teknologiaan perustuva järjestelmämme päivittyy ja kasvaa uusilla ominaisuuksilla nopealla aikataululla. Kehitämme jatkuvasti ohjelmistojamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa entistä paremmiksi.

Selkeä hinnoittelumme auttaa valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan ohjelmistopaketin. Tutustu ohjelmistopaketteihin tai ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu.

Entrè esite

Lataa ilmainen esitteemme ja tutustu monipuoliseen ja moderniin toiminnanohjaukseen.

Avainominaisuudet

Katso kaikki Entré ERP:n kätevät ja aikaasäästävät ominaisuudet

Sinua voisi kiinnostaa myös

Entré Expense kuitti- ja matkalaskusovellus

Entré expense

kuitti- ja matkalaskuohjelma

Entré Vehicle- ajopäiväkirja

Entré vehicle

sähköiset ajopäiväkirjat ja seuranta

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

Santeri Pohjola
Head of sales

040 705 1080
santeri.pohjola@pajadata.fi

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimialat – Sähköasennus

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.