JATKUVA HAKU:

Etsimme asiakaspäällikköä ohjelmistomyynnin tehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja motivoidut kasvokkain tehtävästä ratkaisumyynnistä. Uskallat tehdä myös kylmäsoittoja. Inbound-tapaamisten lisäksi hankit aktiivisesti myös itse uusia liidejä. Työskentelet pääsääntöisesti itsenäisesti tiimin tukemana. Työhuoneesi sijaitsee Helsingin Herttoniemen toimistollamme ja/tai kotitoimistollasi.

Tehtävän monipuolisuuden vuoksi taustasi voi olla niin liiketalouden, IT:n, rakentamisen kuin talotekniikankin aloilta. Teet töitä yrittäjien ja rakentamisen ammattilaisten kanssa. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai insinööri. Emme edellytä korkeakoulututkintoa, ennen kaikkea etsimme hyvää tyyppiä.

”Pajadatalla on parhaat työkaverit ja työskentely joustavaa. Hyvä henki ja helposti lähestyttävät työkaverit eivät jätä pulaan on tilanne mikä tahansa. Omalta osaltani pidän liikkuvasta työstä ja asiakaskohtaamisista. Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää. Työn monipuolisuus viehättää. ”
– Ansu Nevalainen, asiakaspäällikkö Pajadata Oy

”Kasvavassa yrityksessä on kiva tehdä töitä. Hyvää työilmapiiriä ei voi liikaa korostaa. Kaikkia kuunnellaan ja töissä on avoin ja rento tunnelma. Työkaverit ovat ammattitaitoisia ja niiden vitseille saa välillä nauraa vedet silmissä. Omaan työnkuvaan pääsee vaikuttamaan ja oikeastaan joka päivä sitä oppii jotain uutta.”
– Salla Kortelahti, asiakas- ja markkinointipäällikkö Pajadata Oy

Edellytämme sinulta:

Tarjoamme sinulle:

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Santeri Pohjola p. 040 705 1080

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen santeri.pohjola@pajadata.fi

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Jatkuva haku: Asiakaspäällikkö ohjelmistomyynnin tehtäviin pk-seudulle

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.