Tuotteet ja palvelut

Etsitkö yrityksellesi modernia toiminnanohjauksen tai työmaajohdon järjestelmää? Tutustu ohjelmistovalikoimaamme ja varaa ilmainen ohjelmistoesittely.

Entré Office on web-pohjainen talotekniikka-alan yrityksille suunniteltu ohjelmisto, jota on helppo käyttää mobiilisti missä ja milloin vain.

Samasta ohjelmasta löytyvät kaikki tarvittavat ominaisuudet: tilausten hallinta, aikakirjaus, aikataulutus, asiakasrekisteri, tuotehallinta ja myyntireskontra. Näin kokonaisuus on helppo pitää nykyaikaisella tavalla hallinnassa.

Lue lisää

Talotekniikan ja rakennusalan yritysten erityistarpeisiin kehitetty Xpaja on ohjelmisto, joka sopii käyttäjiensä arkeen kuin vasara työmiehen käteen.

Xpaja-ohjelmisto on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin, ja kokonaisuus on rakennettu sen mukaan kullekin toimialalle. Xpaja kulkee tarvittaessa näppärästi mukana työmailla ja vähentää työvaiheita esimerkiksi työajanseurannassa, laskutuksessa ja taloushallinnossa.

Xpajaa käyttämällä varmistat, että…

  • et maksa turhasta, vaan vain tarvitsemistasi ominaisuuksista
  • järjestelmä on aina sopiva tarpeisiisi, sillä se kasvaa yrityksesi mukana
  • olet aina ajan tasalla yrityksesi tilanteesta selkeiden raporttien avulla
Lue lisää

Rakennusalan asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä suunnitellussa EDC Työmaajärjestelmässä kaikki tarvittava tieto on käytössäsi koko ajan

Modernilla työmaajohtamisen työkalulla dokumentoit työmaatiedot, hoidat ilmoitusvelvollisuudet ja hallitset työmaiden arkea. Pakolliset asiat tulevat varmasti hoidetuksi: tarvittavat dokumentit ovat aina saatavilla, eikä tiedon etsimiseen tarvitse enää tuhlata aikaa.

Käyttöliittymät on suunniteltu yhdessä rakentajien kanssa. Näkymien selkeys tekee järjestelmän käytöstä miellyttävää ja tämä kannustaa kaikkia käyttäjiä hyödyntämään palvelua aktiivisesti.

Lue lisää

Ota rohkeasti yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu.

Pajadata Tilitoimistopalvelut

Yhteistyökumppaneille

Tälle sivustolle olemme koonneet oleellisimmat tiedot muiden yrittäjän yhteistyökumppaneiden käytettäväksi.

Lue lisää
Pajadata Koulutukset

Koulutukset

Järjestämme ohjelmistomme käyttäjille säännöllisesti hyödyllisiä etäkoulutuksia. Tule ihmeessä mukaan ja opi käyttämään Xpajaa entistä tehokkaammin!

Lue lisää
Pajadata Tukipalvelut

Tukipalvelut

Palvelualtis ja asiantunteva ohjelmistotukemme saa vuosittaisissa asiakaskyselyissämme aina hyvät arvostelut.

Lue lisää